Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για Google keyboard σε iOS

Ένα βήμα πιο “βαθιά” στο iOS φαίνεται πως θέλει να κάνει η Google σύμφωνα με ολόφρεσκες φήμες. Το The Verge υποστηρίζει πως γνωρίζει πολλά και πως οι πηγές του δεν κάνουν λάθος, με αυτές να αναφέρουν πως η Google ετοιμάσει software keyboard για iOS με περισσότερες και βελτιωμένες λειτουργίες. Αν οι φήμες βγουν αληθινές σημαίνει πως το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο θα έχει διαφορετική εμφάνιση από το “stock” για iOS ή Android, θα υποστηρίζει gestures, με το χρήστη να σέρνει το δάχτυλο από πλήκτρο σε πλήκτρο και την Google να προσπαθεί να μαντέψει τι επιθυμεί να πληκτρολογήσει στη συνέχεια. Πατώντας το logo της Google που θα βρίσκεται σε εμφανές σημείο, μεταφέρεστε στο “αυτονόητο” Google search, μπορείτε να βρείτε dedicated keys για pictures και GIF search, αλλά και voice search. Αν τελικώς τα παραπάνω ισχύουν, σημαίνει πως το keyboard βρίσκεται εδώ και μήνες σε ανάπτυξη και είναι για την ώρα άγνωστο το πότε θα γίνει διαθέσιμο για το κοινό. Δείχνει όμως πως η Google δεν μπορεί να “αγνοήσει” το iOS.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*