Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για Xbox games stream μέσω browser

Σύμφωνα με πηγές τις ιστοσελίδας Neowin, φαίνεται πως η Microsoft έχει στα σκαριά μία νέα streaming υπηρεσία, όπου οι παίκτες θα μπορούν να αναπαράγουν τίτλους του Xbox 360 και του Xbox One μέσα από τον browser τους, με ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επίσης, το dashboard της last-gen κονσόλας θα μπορεί να «τρέξει» σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησής.



Σημειώνεται, τέλος, ότι οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η υπηρεσία βρίσκεται ήδη σε δοκιμαστικό στάδιο. Αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες, θα πρόκειται σίγουρα για μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • @melucine

      Αυτο καταλαβαινω και εγω, λιγο απιθανο μου φαινεται να βγαλουν κατι τετοιο. Το psnow ας πουμε κανει stream μονο απο sony devices.
      Τωρα αν ειναι καμια υπηρεσια οπου πρεπει να πληρωνεις συνδρομη και εχει και τσιμπιμενες τιμες...

    • Πάγος13
    • Αυτό επιδιώκουν να μπορούν να παίζονται τα παιχνίδια τους (επί πληρωμής) μέσα από τους browsers και τα εν δύναμή εκατομμύρια χρηστών

      Αν πετύχει μάλλον μιλάμε για το τέλος των κανσολών όπως το ξέρουμε τωρα.

    • monstermax
    • Πλέον οι εταιρίες δεν επενδύουν αποκλειστικά στις κονσόλες αλλά στα οικοσυστήματα τους. H Sony το κάνει αυτό με το Playstation Now που θα είναι διαθέσιμο και σε smart devices πέρα από προϊόντα της εταιρίας.

      Πάντως κάτι τέτοιο δίνει ακόμα περισσότερη αξία στην είδηση σχετικά με εξαγορά του Minecraft από την MS η οποία επίσης επενδύει στο οικοσύστημα της.

      Γενικώς περίμενα μια ομαλότερη μετάβαση προς streaming υπηρεσίες αλλά όπως φαίνεται αυτά ήταν προμελετημένα σχέδια εδώ και καιρό, οι εταιρίες επιταχύνουν ολοένα και περισσότερο το ψηφιακό περιεχόμενο εφαρμόζοντας παράλληλα συνδρομές/χρονοχρεώσεις. Δεν έχουμε κλείσει ένα χρόνο της τωρινής γενιάς (με εξαίρεση το WiiU) και τελευταία ακούμε όλο και περισσότερο για streaming υπηρεσίες με προσφάτως την Square Enix να ανακοινώνει την δική της για smart devices. Επίσης εξελίσσεται και το μοντέλο της συνδρομής - χρονοχρέωσης με παράδειγμα το ΕΑ Access. Επιπλέον θυμίζω την φήμη που ακούστηκε τελευταία σχετικά με ψηφιακή υπηρεσία διανομής αντίστοιχη των UPlay, Origin, Steam και άλλων που ετοιμάζει η Warner Bros με την ονομασία WB Play.

      Μέσα σε αυτά έχουμε τα Watch Dogs/Destiny τα οποία κυκλοφόρησαν χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχες παρουσιάσεις, βαθμολογίες από τον ειδικό τύπο και κατάφεραν εξαιρετικές πωλήσεις. Δηλαδή το ακριβώς αντίθετο που είχαμε συνηθίσει με την προηγούμενη γενιά όπου διαβάζαμε reviews μέχρι και ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Τελικά βλέποντας πως οι αρνητικές βαθμολογίες κόβουν τις προπαραγγελίες ακολούθησαν διαφορετική δίοδο.

      Ωραία πράγματα στην νέα γενιά.... ποιος ξέρει τι ετοιμάζουν ακόμα.

    • Volga
    • @Παγος13 Είμαι στο σπίτι ενός φίλου μου, συνδεομαι από τον Firefox στο XBOX Account μου και εφόσον έχω την κονσόλα ανοιχτή μπορώ να streamάρω το game από εκεί.

      Αν δεν απαιτεί κονσόλα ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ μιλάμε για κατάργηση του XBOX One αφού ο καθένας χρειάζεται απλά ένα browser, τι να το κάνει το XBOX One???

      Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι κάτι τέτοιο δεν θα έστεκε (εκτός αν η MS Παρατήσει το XBOX = δύσκολο)

    • Volga
    • @monstermax Εγώ το έχω πει χρόνια αυτό, οτι οι εταιρίες το πάνε εκεί το θέμα αλλά όλοι πέφτανε να με φάνε.

      Για μένα το μόνο εμπόδιο στο να γίνει ένα Online οικοσύστημα είναι οι ποιότητα γραμμής Internet. Πράγματα δηλαδή που θεωρώ οτι θα έχουν λυθεί μέσα στην 6ετία. Άλλωστε το σταμάτημα αγοράς του hardware σημαίνει αυτομάτως οτι κάθε παιχνίδι θα είναι χωρίς περιορισμούς. Αν η Nintendo θεωρήσει οτι πχ το επόμενο Zelda πρέπει να έχει 1gb παραπάνω Ram δεν την περιορίζει τίποτα, βάζει 1gb παραπάνω ram στους Cloud Servers που θα τρέχουν το game. Εγώ ως χρήστης θα πληρώνω τη συνδρομή μου και θα είμαι πάντα στο state of the art software.

      Ήδη το Onlive σε εμένα προσωπικά παίζει μια χαρά. Τρέχω τα παιχνίδια με full γραφικά ακόμη και σε έναν Celeron. Όλα σφαίρα.

    • Shepard
    • Μαλλον θα είναι για τα Χ360 παιχνίδια ώστε να τα παιζεις σε PC/One/tablets.
      Αλλωστε σε 2 χρονια, το Χ360 δεν θα εχει την υποστηριξη που νομιζουμε.

*