Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για κυκλοφορία του Mass Effect 4 εντός του 2016

Σύμφωνα με post στο Twitter του insider της βιομηχανίας του gaming με το username Shinobi602 (που έχει αποδείξει αρκετές φορές την αξιοπιστία και τις καλές πληροφορίες του), το Mass Effect 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι η ΕΑ στοχεύει να διαθέσει τον τίτλο μεταξύ άνοιξης και φθινοπώρου του 2016. Ο Shinobi602 τόνισε επίσης ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες για κυκλοφορία του επόμενου Mass Effect εντός του 2017. Τέλος, ο Senior Development Director Chris Wynn σημείωσε ότι το σύστημα μάχης του τίτλου θα είναι «εκπληκτικό», ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν πλέον πολλές δυνατότητες (σε επίπεδο ανάπτυξης) λόγω του ισχυρού hardware που πλέον έχει η ομάδα ανάπτυξης στα χέρια της.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*