Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ψήνεται επαναφορά στο προσκήνιο του Age of Mythology

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Eurogamer, ο creative director της σειράς Age of Empires, Adam Isgreen, δήλωσε οτι δεν αποκλείεται το Age of Mythology να έρθει και πάλι στο προσκήνιο.

Για την ώρα, το studio της Microsoft που είναι επιφορτισμένο με την ανάπτυξη της σειράς Age of Empires, έχει να ολοκληρώσει τις remastered 'definitive' editions των Age of Empires 2 και 3. Από την άλλη, η Relic Entertainment είναι επίσης απασχολημένη με το Age of Empires 4.


Ο Isgreen δεν έδωσε λεπτομέρειες για το τι έχει στο μυαλό του σχετικά με το Age of Mythology. Σας θυμίζουμε οτι το Age of Mythology: Extended Edition κυκλοφόρησε το 2014, οπότε ένα ακόμα remaster του original παιχνιδιού που λανσαρίστηκε το 2002, ίσως είναι υπερβολή.

Για την ώρα, αναμένεται ένα νέο patch για το Age of Mythology: Extended Edition που θα είναι διαθέσιμο πολύ σύντομα και θα διορθώσει μια σειρά από προβλήματα που έχουν αναφέρει οι παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*