Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

11 νέα games στο Humble Jumbo Bundle 2

Το Humble Bundle store ξεκίνησε μία νέα καμπάνια προσφορών με την ονομασία Humble Jumbo Bundle 2. Όπως καταλαβαίνει κανείς από την ονομασία, το πακέτο είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα παραδοσιακά και περιλαμβάνει μέχρι στιγμής 11 τίτλους, με αρκετούς ακόμη να έρχονται τις επόμενες μέρες. Όσοι πληρώσουν κάτω από το μέσο όρο (στην παρούσα φάση 6.09 δολάρια) θα πάρουν τα: The Incredible Adventures of Van Helsing, The Incredible Adventures of Van Helsing: Blue Blood, Van Helsing: Arcane Mechanic, Van Helsing: Thaumaturge, Deadlight και Galactic Civilizations II: Ultimate Edition.



Όσοι πληρώσουν περισσότερα από το μέσο όρο θα πάρουν ακόμα τα: Terraria, The King of Fighters XIII Steam Edition και Crusader Kings II + three DLC unit packs. Τέλος, με πάνω από 15 δολάρια θα αποκτήσετε ακόμη τα: Age of Empires II HD + The Forgotten DLC και Age of Empires III: Complete Collection.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*