Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

2+1 κονσόλες δώρο στο Wii U event μας

To Enternity σας έχει ενημερώσει εδώ και μερικές μέρες για το ειδικό event-τουρνουά που θα διοργανώσει σε συνεργασία με την Nortec Multimedia στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Κατόπιν συνεννόησης με την ελληνική αντιπροσωπεία, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μία από τις 3 κονσόλες που θα προσφερθούν εκείνη την ημέρα. Η πρώτη κονσόλα (ένα Wii U με το Super Smash Bros.) θα δοθεί στον νικητή του τουρνουά. Όροι και πληροφορίες, βρίσκονται (μαζί με άλλες πληροφορίες για το Play Day που οργανώνουμε για τα μέλη μας) στο σχετικό νέο μας, εδώ.

Η δεύτερη κονσόλα είναι ένα Nintendo 2DS με το New Super Mario Bros. 2, η οποία θα κληρωθεί ανάμεσα σε όλους όσοι περάσουν όλη την ημέρα από το περίπτερο της Nortec στον ειδικό χώρο του The Mall Athens. Η τρίτη κονσόλα είναι ένα Nintendo 3DS XL Super Smash Bros. Edition και θα κληρωθεί σε ένα από τα μέλη του Enternity που θα περάσουν από το χώρο της εκδήλωσης, είτε αποφασίσει να παίξει, είτε όχι (αρκεί να μας επιβεβαιώσει το username και το mail του). Αν λοιπόν έχετε ελεύθερο χρόνο το Σάββατο 20/12, σας περιμένουμε στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens για να διεκδικήσετε μία από τις 2+1 κονσόλες που σας περιμένουν και να περάσουμε μαζί μία ευχάριστη μέρα γεμάτη με gaming, που θα τελειώσει στις 22.00!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18/12 16:30
Κανόνες και όροι του τουρνουά για το SSB Wii U

- Βραβείο: Το δώρο για τον νικητή είναι μια κονσόλα Wii U με το Super Smash Bros. Wii U.
- Χειριστήρια: Θα υπάρχει ένα Wii U GamePad και ένα Wii U Pro Controller ανά κονσόλα. Ο πρώτος παίκτης θα παίζει με το Wii U GamePad και ο δεύτερος με το Wii  U Pro Controller. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να φέρει το δικό του GameCube adapter και GameCube Controller.
- Ώρες: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι στο χώρο στις 13.30 και να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 14.00. Καμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή μετά τις 14.00
- Παίκτες: Στο τουρνουά θα μπορέσουν να αγωνιστούν έως 64 παίκτες
- Αγώνες:
α) Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε διαδοχικούς γύρους αποκλεισμού (αγώνες νοκ-άουτ) σε αγώνες δυο (2) ατόμων με τυχαία κλήρωση. Το παιχνίδι βγάζει τον νικητή ανάλογα με την επίδοσή του.
β) Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 2 λεπτών
γ) Δεν υπάρχει δυνατότητα επιπλέον καταμέτρησης ζωών (stock count).
δ) Σε περίπτωση ισοβαθμίας, το παιχνίδι εισέρχεται σε Sudden Death, ώστε να προκύψει ο νικητής.
ε) Επιτρέπονται όλοι οι χαρακτήρες που είναι διαθέσιμοι στην αρχή του παιχνιδιού.
στ) Δε θα υπάρχουν αντικείμενα.
ζ) Τα στάδια θα είναι random Ω form.
Οποιοσδήποτε αγώνας δεν διεξαχθεί υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα υπολογίζεται.
- Συμμετοχή: Οι υπεύθυνοι για την διοργάνωση του πρωταθλήματος έχουν το δικαίωμα να αποκλείσουν κάποιον από τους συμμετέχοντες, ανακοινώνοντας δημόσια την απόφαση και τους λόγους αποκλεισμού, οι οποίοι μπορεί να είναι: ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους διοργανωτές ή άλλους συμμετέχοντες, επαναλαμβανόμενες ή εσκεμμένες παραβάσεις των κανόνων του πρωταθλήματος, μη παρουσία του συμμετέχοντος στην συμφωνημένη ώρα έναρξης των αγώνων ή μη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των διοργανωτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
23 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Wii U
    • 7+ pegi 7+
      • 7.4 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (78)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.nintendo.gr/wiiu FOLLOWERS 13 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*