Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

2.4 εκ. Xbox έφτασαν στα καταστήματα το τελευταίο τρίμηνο

Η Microsoft ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το διάστημα Ιούλιο έως Σεπτέμβριο 2014 και σύμφωνα με το σχετικό γράφημα που δημοσίευσε η εταιρεία, τα συνολικά έσοδα έφτασαν τα $23.20 δισεκατομμύρια. Το ενδιαφέρον κομμάτι παρουσιάζεται στις πωλήσεις των Xbox συστημάτων, όπου σύμφωνα με την Microsoft κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου έφτασαν στα καταστήματα 2.4 εκατομμύρια Xbox One και Xbox 360, χωρίς ωστόσο να δίνονται αναλυτικές πληροφορίες για τις πωλήσεις του κάθε συστήματος ξεχωριστά.



Ο αριθμός αυτός σηματοδοτεί μια αύξηση της τάξης του 102% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κυκλοφορία του Xbox One σε 28 νέες αγορές. Στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί το σχετικό γράφημα, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα τμήματα της εταιρείας.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DevilSpawn
    • Ότι έκανε η Sony με το PS3 κάνει τώρα και η MS με το One. Ρε μανία με τα καταστήματα. Στα σπίτια θέλουμε να δούμε.

*