Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

2TB external HDD για Xbox One και Xbox 360

Ανάγκη για επιπλέον χώρο υπάρχει πάντα στις κονσόλες μας. Οι Seagate και Microsoft έλαβαν το μήνυμα και συνεργάζονται για να φέρουν τον πρώτο επίσημο εξωτερικό σκληρό δίσκο για Xbox 360 και Xbox One, χωρητικότητας 2TB και με ονομασία Seagate Game Drive. Ο δίσκος διαθέτει τα απαραίτητα λογότυπα και το αναγκαίο πράσινο χρώμα, είναι αρκετά μικρός για να χωρά στην τσέπη σας ενώ δεν χρειάζεται επιπλέον καλώδιο για τροφοδοσία καθώς “ζεί” μέσα από οποιαδήποτε θύρα USB της κονσόλας σας. Η Microsoft υπόσχεται λειτουργία plug & play για να μην υπάρχουν περιττές διαδικασίες μιας και η κονσόλα σας αναγνωρίζει αμέσως το δίσκο και τον ενεργοποιεί σε λίγα λεπτά.

Το Seagate Game Drive θα κοστίζει 109,99 δολάρια. Δεν ξέρουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα την μάθουμε σύντομα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • john-data
    • Σβήνεις με μπλάνκο το Xbox και γράφεις Π.Α.Σ.Ο.Κ και αρχειοθετεις μέσα όλα τα σημαντικά έργα που έκανε!

*