Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

30λεπτο βίντεο από το Rodea the Sky Soldier

H Kadokawa Games προετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του νέου της τίτλου Rodea the Sky Soldier για τις κονσόλες Wii U και Nintendo 3DS. Το εν λόγω flight action game αναμένεται στην Ιαπωνία στις 2 Απριλίου, με τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές αγορές να πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το φθινόπωρο. Κατά τη διάρκεια του νέο επεισοδίου της ιαπωνικής anime εκπομπής του Denchin Gacha παρουσιάστηκαν πολλές εικόνες από το Rodea the Sky Soldier (κυρίως της έκδοσης του Wii U), με τους υπεύθυνους του show να προσφέρουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες γύρω από το gameplay του παιχνιδιού. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, είναι η διάθεση μίας ειδικής έκδοσης του παιχνιδιού στο Wii U για τις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης η οποία θα συμπεριλαμβάνει και μία Wii version του τίτλου!



Ο λόγος βρίσκεται στο γεγονός ότι οι developers είχαν ολοκληρώσει την έκδοση του Rodea The Sky Soldier για το Wii, αλλά τελικά έμεινε στο «ράφι» εξαιτίας διάφορων λόγων. Με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η δυνατότητα στους gamers να απολαύσουν και την αυθεντική έκδοση του τίτλου και να δουν ουσιαστικά το πρωταρχικό σχέδιο του δημιουργό Yuji Naka. Σημειώστε ότι η συγκεκριμένη «προσφορά» θα ισχύει μόνο για τις πρώτες κόπιες του Rodea. Κλείνοντας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*