Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

3DS: Εξαιρετικές πωλήσεις λόγω Pokemon GO

Κάπου στην δεκαετία του 90 ξεπήδησαν τα Pokemon από την μαμά Nintendo και από τότε δεν έχουν σταματήσει να μας απασχολούν. Το Pokemon GO είναι φαινόμενο της εποχής που απ’ ότι φαίνεται θ’ αργήσει να καταλαγιάσει μιας και είναι ο βασικός λόγος σύμφωνα με την Nintendo που το 3DS αύξησε τις πωλήσεις του κατά 80% σε σχέση με το προηγούμενο έτος για τον μήνα Ιούλιο. Μάλλον η Nintendo ξέρει πως να κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων των gamers.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Savatage80
    • Υποθέτω ότι εκτός από την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του Pokémon Go και τον θετικό ντόρο που έχει δημιουργήσει μετά από πάρα πολύ καιρό για την Nintendo, πρέπει να έχει παίξει ρόλο στο τεράστιο ποσοστό αύξησης του 80% και το γεγονός ότι οι πωλήσεις φορητών κόνσολών λογικά είχαν πιάσει πάτο τα τελευταία χρόνια μετά την εμφάνιση αρκετών παιχνιδιών για Android και IOS λειτουργικό. Επίσης θα είχε μεγάλη σημασία να δούμε αν αυτό έχει επηρεάσει και πόσο και την Ελληνική αγορά όπου η Nintendo είναι σε φάση σημαντικών αλλαγών!

*