Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4 από τα 10 πιο εμπορικά games του PS5 για τον τελευταίο μήνα είναι της Microsoft!

*
Η έλευση του Sea of Thieves στο PS5 έφερε χαμό, όπως αναμενόταν, αλλά μαζί με αυτό και άλλοι τίτλοι της Microsoft και του Xbox τα πήγαν περίφημα και κατέκτησαν το Top 10. Το co-op παιχνίδι του Xbox είναι ο πιο εμπορικός τίτλος του συστήματος της Sony για τον τελευταίο μήνα και το game  με τις περισσότερες ψηφιακές πωλήσεις στο PlayStation Store για την Ευρώπη.

Συνολικά, 4 από τα 10 games του Top 10 για την Ευρώπη είναι της Microsoft και συγκεκριμένα τα Sea of Thieves, Call of Duty: Modern Warfare 3, Grounded και Fallout 4. Σε ΗΠΑ και Καναδά, το Sea of Thieves έφτασε στην τρίτη θέση πίσω μόνο από τα Helldivers 2 και Stellar Blade, ενώ στο Top 10 αυτών των αγορών βρέθηκαν ακόμη τα Call of Duty: Modern Warfare 3 και Grounded.


Το Sea of Thieves κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 για PC και Xbox One και ήταν το πρώτο αποκλειστικό game της Microsoft που μπήκε στο Xbox Game Pass την πρώτη ημέρα διάθεσής του. Διατέθηκε στο PS5 στις 30 Απριλίου με υποστήριξη cross-play.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*