Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4ος 24ωρος μαραθώνιος gaming για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Για άλλη μια χρονιά, ο Γιώργος Ζώκας (aka Zok), ενισχύει με την προσπάθειά του το «Χαμόγελο του Παιδιού» με μαραθώνιο gaming. Για 24 ώρες, άνθρωποι που ασχολούνται με το gaming και το YouTube, κωμικοί, παρουσιαστές και game designers, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού που στηρίζει όσο ελάχιστοι τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο του 4ου 24ωρου μαραθωνίου, οι συμμετέχοντες θα κάνουν stream τα αγαπημένα τους παιχνίδια, καλώντας το κοινό να κάνει δωρεές (μέσω γραπτών μηνυμάτων στο 19810 γράφοντας τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΟ ή XAMOGELO και με χρέωση €2,48 ανά SMS ή καλώντας στο 19810 με ίδια χρέωση ανά κλήση), οι οποίες θα καταλήγουν σε ποσοστό 100% στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».



To streaming θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 16.00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα ακριβώς. Στο πρόγραμμα συμμετέχει και το Enternity με τον Μάνο Βέζο να αναλαμβάνει δράση το Σάββατο στις 22.00 και τους Δημήτρη Καρέτσο και Παύλο Παπαπαύλου να ακολουθούν την Κυριακή στις 11.00 και 12.00 αντίστοιχα.



Οι τρεις προηγούμενες χρονιές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από €8.000. Ο μαραθώνιος θα μεταδοθεί φέτος live για πρώτη φορά μέσα σε ειδικό στούντιο και μπροστά στα μάτια των επισκεπτών της AthensCon 2016. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το livestream μέσα από τον παρακάτω player.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*