Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

6.6 εκ. Xbox στα καταστήματα το τελευταίο τρίμηνο

Η Microsoft αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης των επενδυτών ότι έχουν αποσταλεί (συνολικά) 6.6 εκατομμύρια κονσόλες Xbox 360 και Xbox One στα καταστήματα όλου του πλανήτη κατά τη διάρκεια του τριμήνου που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου. Η αμερικανική εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόσο πούλησε το κάθε format, ωστόσο ανέφερε πως «μετά τα επιτυχημένα promotions του Xbox One, αυξήθηκαν κατακόρυφα οι πωλήσεις του οικιακού συστήματος στις ΗΠΑ».



Ακόμα, τα συνολικά έσοδα στο τομέα του Xbox ήταν κατά 20% λιγότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2013, αν και η εταιρεία ανέφερε πως δεν είναι κατ' ανάγκην κακό το ποσοστό, καθώς το Xbox One κυκλοφόρησε το ίδιο τρίμηνο του περασμένου έτους. Συνολικά, η εταιρεία σημείωσε άνοδο της τάξης του 8% στα έσοδα, άνοδο κατά 1% στο ακαθάριστο περιθώριο κέρδους και πτώση 2% στα λειτουργικά έσοδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*