Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

7-Eleven και Tetris ετοιμάζουν νέα φορητή κονσόλα

*
Η αμερικανική αλυσίδα καταστημάτων 7-Eleven συνεργάζεται με την Tetris για μια σειρά εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας φορητής κονσόλας. Η σειρά, η οποία περιλαμβάνει μπλουζάκια, καπέλα και άλλα ρούχα με επωνυμία Tetris και 7-Eleven, είναι πλέον διαθέσιμη στις ΗΠΑ. Προς το παρόν είναι άγνωστο το αν θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες χώρες.

"Προσφέροντας έναν επίσημα αδειοδοτημένο τίτλο Tetris, αυτή η φορητή συσκευή παιχνιδιών Slurpee + Tetris σάς επιτρέπει να παίζετε το κλασικό παιχνίδι εν κινήσει, με έγχρωμη οθόνη 1,8 ιντσών, που ζωντανεύει τα εμβληματικά σχήματα και χρώματα", αναφέρει η περιγραφή του hardware.


Η κονσόλα έχει τιμή $30 και για τη λειτουργία της απαιτούνται τρεις μπαταρίες AAA, είτε σύνδεη μέσω καλωδίου USB C, που δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*