Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

7 εκ. πωληθέντα αντίτυπα για τη σειρά Trine

Από το ντεμπούτο της, η σειρά Trine έχει καταφέρει να «φτιάξει» μία σταθερή βάση χρηστών, ενώ σύμφωνα με την Frozenbyte, οι πωλήσεις για τα Trine και Trine 2 (σε όλα τα formats) έχουν ξεπεράσει πλέον τα 7 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον πλανήτη. Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο του εορτασμού για αυτό το τόσο σημαντικό ρεκόρ πωλήσεων, η Frozenbyte προσφέρει δωρεάν μέσω του Steam τον Level Editor τόσο για το Trine όσο και για το Trine 2.



Σύμφωνα με την ομάδα, «ο editor για τα Trine games δίνει στους χρήστες μία ιδέα από την διαδικασία ανάπτυξης. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν τα ίδια πράγματα με τους developers. Μπορούν να επεξεργαστούν τους υπάρχοντες χάρτες ή να δημιουργήσουν εντελώς καινούργιους από το μηδέν ή μπορούν ακόμα να δημιουργήσουν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*