Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

8 νέα PS2 games από τις 5/12 στο PS4

H Sony ανακοίνωσε στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 20 χρόνια του PlayStation την επιστροφή 8 κλασικών τίτλων της προ-προηγούμενης γενιάς. Συγκεκριμένα, 8 PS2 games που έγραψαν τη δική τους ιστορία στη δεύτερη κονσόλα οικιακής ψυχαγωγίας της ιαπωνικής εταιρείας θα βρίσκονται από σήμερα στα ψηφιακά ράφια του PlayStation Store για αγορά. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να αγοράσουν τα: Dark Cloud (SCE World (SCE Worldwide Studios), Grand Theft Auto 3 (Rockstar Games), Grand Theft Auto: San Andreas (Rockstar Games), Grand Theft Auto: Vice City (Rockstar Games), Rogue Galaxy (SCE Worldwide Studios), The Mark of Kri (SCE Worldwide Studios), War of the Monsters (SCE Worldwide Studios) και Twisted Metal: Black (SCE Worldwide Studios).



Οι τίτλοι του PS2 θα προσφέρονται με υποστήριξη Trophies, up-rendered σε 1080p, αλλά και με χαρακτηριστικά του PS4 όπως το Remote Play, τα Activity Feeds, Live Broadcast, Share Play και την υποστήριξη δεύτερης οθόνης για τα game manuals στο PS Vita ή σε smartphone μέσω του PlayStation App. Βέβαια, όποια από τα παραπάνω απαιτούν συνδρομή στο PlayStation Plus, θα διατηρούν αυτές τις προϋποθέσεις και για τα PS2 games. Ο Shuhei Yoshida σημειώνει μάλιστα σε σχετικό post του PlayStation Blog πως η Sony θα προσθέτει σε τακτά χρονικά διαστήματα νέα PS2 games στο PS4.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 06/12 00:15
Περιμέναμε εντός της ημέρας να ανέβουν τα σχετικά game pages στο PlayStation Store για να μπορέσουμε να καταγράψουμε και τις τιμές. Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, είναι "τσουχτερές"...

Dark Cloud (SCE Worldwide Studios) - €14.99
Grand Theft Auto 3 (Rockstar Games) - €9.99
Grand Theft Auto: San Andreas (Rockstar Games) - €9.99
Grand Theft Auto: Vice City (Rockstar Games) - €9.99
Rogue Galaxy (SCE Worldwide Studios) - €14.99
The Mark of Kri (SCE Worldwide Studios) - €14.99
War of the Monsters (SCE Worldwide Studios) - €9.99
Twisted Metal: Black (SCE Worldwide Studios) - €9.99


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
37 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Thomas_Th
    • Πολύ καλή κίνηση, εάν εξαιρέσουμε τις απαράδεκτες τιμές τους (15 usd, πιθανολογώ και ευρώ) για έναν τίτλο, π.χ. Dark Cloud, που στο Amazon σε physical copy (!) μπορώ να το βρω με 3. Επίσης, γιατί να μη γίνεται δεκτό το ps2 disc και να το κατεβάζει κανείς δωρεάν απο τη στιγμή που είναι κάτοχος του παιχνιδιού από το να αναγκάζεται να το αγοράζει ξανά ψηφιακά;

      Backwards Compatibility είναι κάτι που μάλλον η Microsoft το δουλεύει πολύ καλύτερα τελικά και αντί να το πάρει ως παράδειγμα μας προσφέρει τίτλους σαν να είναι καινούργιοι.

    • Sephiroth
    • Και μια γενιά πίσω Θωμά, έτσι; Εδώ υπάρχουν άμεσα μέτρα σύγκρισης και η Sony δείχνει να πιάνεται "αδιάβαστη".

    • Spartan343
    • Αυτό που λέει ο Thomast_Th είναι αρκετά σημαντικό πάντως. Αν μπορείς να βρεις PS2 game στα 3-5 ευρώ και έχεις και την κονσόλα πρόχειρη, πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να αγοράσεις ψηφιακά game 10+ ετίας. Γιατί; Για τα trophies; Ή για το game share; Πραγματικά δεν αξίζει! Στην τιμή που έχει το GTA San Andreas πχ. παίρνω 4-5 games και τα παίζω σαν άνθρωπος (όπως τότε). Έτσι κι αλλιώς δεν μιλάμε για remaster, μιλάμε απλά για το ίδιο παιχνίδι rendered σε 1080p, κάτι που θα πρέπει να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι δεν θα δούμε τρελές διαφορές. Γι' αυτό επαναλαμβάνω, οι τιμές της Sony είναι τραγικές. Την ώρα ειδικά που η Microsoft δίνει ΔΩΡΕΑΝ τη δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια μιας γενιάς πίσω αν τα έχεις αγοράσει, γιατί να ξαναπληρώσω παιχνίδι 10+ετίας;

    • Thomas_Th
    • Παύλο, ακριβώς! Πιο πολύ με κίνηση εντυπωσιασμού-απάντησης μου μοιάζει όλο αυτό το παιχνίδι που γίνεται, την ώρα που όφειλαν όλοι τους να ασχολούνται με το αύριο και όταν (λέμε τώρα, τα ξέρεις πολύ καλύτερα) το έφερναν σε καποιο υψηλό επίπεδο δυο χρόνια τώρα, τότε να μας έδιναν (σε καλύτερη βάση, βέβαια, στρατηγικά και τιμολογιακά) και κάποια διαμάντια του παρελθόντος.

      Αλλα ας είμαστε ευχαριστημένοι. Αντί για remasters παίρνουμε trophies σε τίτλους 10+ετιας σε προνομιακή τιμή (π.χ. με 30 ευρώ το Nathan Drake Collection σε ps4 -στην τρέχουσα προσφορά - και με 15 το GTA III)! Όσο για το "up-rendered σε 1080p", αναμένω και τα 60 καρέ το συντομότερο για να απολαύσω αυτήν την οπτική πανδαισία σε full HD τηλεόραση.. Τί σου κάνουν αυτά τα τρόπαια, ειδικά όταν τόσοι, μα τόσοι, fan μιλάνε μόνο για αυτά τη δεδομένη στιγμή. Η χαρά των κυνηγών!

    • Fitsou
    • Τραγικότατοι... να ξαναγορασω ενα παιχνίδι που εχω για να μπορέσω να το παίξω;;
      Θέλετε γυρίσω να ορμιξετε και στα οπίσθια μου;;;
      Ρε σοβαρευτείτε λίγο... γιατί σαν πολλά έχουν μαζευτεί.

    • bill123456
    • Δεν κατάλαβα γιατί βλέπω παράπονα. Μιλάμε για εξαιρετική κίνηση να έχεις ένα βελτιωμένο ps2 στην νέα σου κονσόλα. Ως προς τις τιμές που φημολογουνται ναι είναι ακριβές αλλά πλέον οι εκπτώσεις είναι καθημερινές και πολύ σύντομα αυτά τα παιχνίδια θα κάνουν 3,4 ευρώ.

    • periklis
    • ρε παιδια.....θα ηθελα να εβγαζαν remastered παιχνίδι με βελτιωμένα γραφικά αλλα ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ σε ολα τα αλλα τα FINAL FANTYSY 7-8-9 !!!

    • padrino18
    • Για μενα που δεν ειχα ps2(ναι ισχυει οντως) μου φαινρται μια χαρα σε ολα ΕΚΤΟΣ απτην ΤΙΜΗ...αυτα θα ερεπε να κανουν 2-3 ευρω μαξιμουμ...εν τω μεταξυ τα gta εναι mobile ports ετσι οτι ναναι...

      Και στην τελικη αφου ειναι γενιας ps2 γιατι δεν βγαινουν και στο ps3(νομιζω υπαρχουν ηδη μερικα και πιο φτηνα αλλα ας κανουν update τα τροφυ εστω,ωστε να ξαναπαιξω το καλυτερο gta ever to VICE CITY)

    • Fitsou
    • @padrino18 Γιατι φιλε μου θα τα βγαζουν ολα σε REMASTER!!! Πως αλλιως θα πουλησει η ΝΕΑ γενια κονσολων....
      Α ρε σφαλιαρες που θελετε

    • Geovra
    • Μαλλον στην SONY το back-wards compatibility ειναι να αγοραζουμε με την οπισθεν....15 ευρω για PS2 Παιχνιδι??? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???
      .ποσο fail ρε SONY....ΠΟΣΟ FAIL...αν υπαρχουν χρυσα βατομουρα για το Gaming μολις βρηκαμε τον νικητη

      ΑΥΤΟ πρεπει να τρολαρει ΠΑΛΙ η MIcrosoft για να μοιρασει πονο...αι σιχτιρ ρε....επειδη θα εχουν Trophies 15 ευρω? ΟΥΣΤ!!!

    • evergrey
    • Περιμενατε δηλαδη απο την Sony οτι θα τα πουλαγε 5 ευρω?Βρε παιδια ακομα δεν τους εχετε μαθει?
      Καθιστε μην σας τα πλασαρουν οσοι εχετε PS4 στο Plus.Εκει θα πεσει το γελιο!

    • Pirederas
    • Παίδες, ξεχνάτε ότι τα PS One games κανονικά πωλούνται προς €5-10 στο PS Store, επομένως τα PS2 games είναι λογικό να τιμολογούνται στα €10-15. Κάνετε το λάθος να συγκρίνετε τα 3 ευρώ ενός αζήτητου δίσκου που ο πωλητής στο amazon θέλει να ξεφορτωθεί, με το digital που στο κάτω κάτω μπορεί να παίξει σε πολλές συσκευές (δεν ξέρω τί θα γίνει με τα PS2 classics, αλλά τα digital PS One games παίζουν σε PS3, PSP, και PS Vita με την λογική του cross-buy, ίσως μελλοντικά και στο PS4). Ή μήπως το Steam πάει πίσω στις full τιμές των παλαιών παιχνιδιών εκτός περιόδου εκπτώσεων? Εγώ δεν θα αγοράσω PS2 classics (εκτός ίσως από τα MGS 2 και 3), όσα ήθελα να παίξω τα έπαιξα και τα ευχαριστήθηκα ως remasters στο PS3, αλλά ο καθένας κάνει ό,τι θέλει.

      Οι τιμές και η όλη πολιτική είναι θέμα publishers και όχι μόνο της Sony και της Microsoft που τώρα την εκθειάζετε. Απ' όσο ξέρω, ο εκδότης του παιχνιδιού έχει το πάνω χέρι στα πάντα. Γι' αυτό δεν θα δείτε το Red Dead Redemption στο Xbox One, γιατί η Take Two πρέπει πρώτα να δόσει το ΟΚ. Στο PS blog ρωτάνε πολλοί ''γιατί δεν βάζετε το ένα και το άλλο παιχνίδι του PS One που λατρέψαμε πριν 20 χρόνια, ή γιατί το έχετε στην Αμερική αλλά όχι στην Ευρώπη'' και πάει λέγοντας, και τους απαντάνε ''είναι θέμα των publishers''. Η Microsoft δεν ξέρω τί συμφωνίες έχει κάνει με τους publishers για το backwards compatibility, αλλά εικάζω ότι πληρώνει από την τσέπη της για να είναι δωρεάν για τους χρήστες αλλά και για να τους ενθαρρύνει να αγοράσουν το Xbox One με την λογική ''έχω τόσα Xbox360 games που δεν έχω τελειώσει ακόμα και θα τα παίξω στο Xbox One''.

      Όσοι φωνάζετε, και με το δίκιο σας, για την Sony και το PS2 backwards compatibility, πόσα παιχνίδια του PS2 έχετε και πόσα απ' αυτά σκοπεύατε να ξαναπαίξετε? Αν μάλιστα το PS2 σας δεν τα έχει κακαρώσει εδώ και 10 χρόνια.

    • Scott_Pilgrim
    • Οι μόνοι τυχεροί είναι όσοι ήθελαν κάποιους τίτλους που θεωρούνται συλλεκτικοί και ακριβοί πια. Εκεί αξίζει αλλά να δώσεις τώρα 10 με 15 ευρώ για έναν τίτλο PS2 τον οποίο λογικά το έχεις παίξει παλιότερα είναι κοροϊδία ακόμα και ας έχει "προσθήκες". Γενικώς είναι πολύ άσχημη κίνηση. Αν πλάσαρα τους τίτλους με ένα 7ρι το ΠΟΛΥ, θα ήταν πολύ καλύτερα αλλά όχι σεβασμός μηδέν.

      Προσωπικά έχω πάρει PS4 για να παίζω νέα games και μην μένω στο παρελθόν. Θα πάρω κάποια στιγμή σίγουρα το Rogue Galaxy λόγω ιδιαίτερης αδυναμίας, μιας και ούτε το τίτλο έχω, αλλά ούτε και PS2 πια. Άντε και ένα FFXII όταν με το καλό κυκλοφορήσει. Αλλά ελπίζω να αλλάξουν τιμολογιακή πολιτική σύντομα, γιατί είναι λίγοι όσοι δεν είχαν πρόβλημα με τις τιμές.

    • bill123456
    • Παιδια σας δινει η σονυ την δυνατοτητα να παιξεται παιχνιδια του ps2 και γκρινιαζεται.ΕΛΕΟΣ.Ενταξει τοτε το βραδυ η εταιρια να μην κανει την ανακοινωση και να παιζεται νεα μονο παιχνιδια.Προσωπικα ειχα ps2 για 3 χρονια και πολλα αξιολογα παιχνιδια δεν τα επαιξα.Λιωνω αυριο να παιξω με 1080 p silent hill the room,god of war 1,2 ,resident evil 4 και αλλα δεκαδες παιχνιδια που θα ενσωματοθουν στο μελλον.Ps 4 ειναι δεν ειπε κανεις οτι εγινε ps2 .Μην φοβαστε θα συνεχισει να βγαζει νεα παιχνιδια,αλλα δεν μπορω να καταλαβω ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ.Κλαψα για το ενα,κλαψα για το αλλο.Ας υπαρχει στην τελικη και αυτη η επιλογη και αν καποιος δεν θελει να παρει ουτε ενα παινχιδι ps2 ας μην το κανει.Ως προς τις τιμες που φαινονται ακριβες.Μεταξυ μας ε μετα απο μια εβδομαδα θα βρισκονται σε εκπτωση,μην αγχωνεσται

    • diver_gr
    • Καλή κίνηση από τη Sony η δυνατότητα να αγοράσεις παιχνίδια του PS2 στο PS4 αλλά με εντελώς λάθος τιμή. Δυστυχώς η ''καλή'' Sony σκέφτεται τους 30.000.000 κατόχους PS4 και βλέπει μόνο $$$$$$ και τίποτα περισσότερο. Η τιμή τους θα έπρεπε μετά βίας να ήταν 8-9 ευρώ..... για να μην πω τα περισσότερα θα έπρεπε να παίζανε στα 4,99.

      Δυστυχώς αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των κονσολών όταν πηγαίνεις σε άλλο μηχάνημα και ας είναι της ίδιας εταιρείας. Κανονικά θα έπρεπε αυτά που αγοράζεις τουλάχιστον τα ψηφιακά να σε ακολουθούν παντού. Όσο για τα games σε φυσική μορφή θα μπορούσαν να το κάνουν όπως η MS βάζεις το δισκάκι και κατεβάζεις το παιχνίδι από τη στιγμή που το έχεις αγορασμένο.

    • Pirederas
    • Να συμπληρώσω κάτι που ξέχασα, τώρα που η Microsoft εκθειάζεται από πολλούς που ψάχνουν αφορμή να κράξουν την Sony και κάνουν την τρίχα τριχιά:

      Η κακιά η Sony (αφού πρώτα κατήργησε τα περίφημα online passes στην προηγούμενη γενιά) επέβαλλε την υποστήριξη των μεταχειρισμένων δίσκων, την ώρα που η Microsoft ήθελε να σας ψειρίσει κανονικά με τα δισκάκια, χώρια τα οργουελικά always online, always listening, κλπ. Γνωστά είναι όλα αυτά. Αλλά όλα έχουν πια ξεχαστεί, κι ας έχουν περάσει μόλις 2,5 χρόνια. Για εταιρίες μιλάμε, όχι για φιλανθρωπικές οργανώσεις. Πουλάνε προϊόντα και υπηρεσίες έναντι αμοιβής με σκοπό το κέρδος και όχι την ανιδιοτελή προσφορά προς την ανθρωπότητα. Από κει και πέρα, ο καθένας ξηγιέται με το πορτοφόλι του. Αυτά.

    • Roronoa
    • @pirederas

      Το να κανεις 2 καλα δεν σου δινει free pass. Μην ξεχναμε πως και η sony εκανε απαραιτητο το ps+ για online gaming ενω στο ps3 ηταν δωρεαν.
      Αν την επαιρνε θα εβαζε και αυτη online activation και always online, απλα ειδε τις αντιδρασεις και επελεξε να σταθει απεναντι απο την Microsoft για να κερδισει το κοινο.

      Οι αντιδρασεις εδω ειναι λογικες αφου η microsoft παρεχει υποστήριξη για τα δισκακια χωρις να χρεωνει το απαραιτητο download.

      inb4 ps2 classics στο ps+

    • Roronoa
    • @blackmore

      Η τιμη ειναι στα πλαισια που πουλιουνται ολοι οι ψηφιακοι retro τιτλοι, απλα ο κοσμος ηθελε backwards compatibility.

    • dawnstar
    • Εχω psx,ps2,ps3 και ειμαι ευχαριστημενος εχω και ps4 2 χρονια τωρα και ναι η σονυ τελιωσε για εμενα μετα το ps4 για παραπολλους λογους ελπιζω η νιντεντο με το nx να καταφερει να με παρει μαζι της αλλιως οι κονσολες τελιωσαν για εμενα και ναι ηρθε ο καιρος να μιλησουμε με το πορτοφολι μας.....

    • Paparazzi
    • Den pane kala katholou kala San na exw Ferrari Kai na agoraso jigouli tis rosikis eterias aftokinito pou vgalane prin 30 xronia sai ekptisei me 65% andi na dinoun free giatis giortes 20 xronia giortazoun gia na vgaloun ala lefta :D

    • Whitey
    • Δεν λέω, μπράβο τους που έβαλαν trophies, υποστήριξη για Remote Play, 1080 και και και, αλλά τα 15 ευρώ είναι πολλά. Για εμένα το πιο απαράδεκτο είναι ότι εκείνοι που αγόρασαν τους ίδιους τίτλους ψηφιακά στο PS3, θα πρέπει να τους πληρώσουν ξανά.

    • gamer
    • Aπαράδεκτες φυσικά οι τιμές των παιχνιδιών... Θα συμφωνήσω με τα παιδιά πάνω, που μιλάνε για καύτερη διαχείρηση του Backwards Compatibility (και μια γενιά πισω όχι 2) από την Microsoft..

      Βάση Backwards,με τις στυγκερκιμένες κινήσεις της SONY,τουλάχιστον πριν από το PSX event: SONY - MS : 0 - 1
      __

      Eγώ θεωρώ, ίσως, να μιλάμε για κάποιο επικοινωνιακό trick από μέρους της SONY, με σκοπό να βγεί μετά από λίγο καιρό και να πει ότι "We heard the fans, and we are ready to announce that physical discs of PS2 games are coming to backwards compatibility".

      Σύμφωνα με το NeoGaF, το DVD/BR Player που διαθέτει μπορεί να διαβάσει τα τότε δισκκάκια (αναγράφεται στο manual του PS4).

      Eγώ πάντος,έπαιζα άνετα, χωρις να με ενδιαφέρουν (όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι) τα Trophies, Resolution, τα περισσότερα παιχνίδια (φυσικής μορφής) του PS2. Πιστεύω ότι η λίστα του PS2 θα είναι περιορισμένη, όπως ήταν και στο PS3.

    • yaponvezos
    • Παιδιά. Τα λέμε και τα ξαναλέμε. Δεν υπάρχει τεχνικός λόγος για τον οποίο δεν υποστηρίζονται τα δισκάκια.

      Είναι οικονομικός. Είναι ακριβώς ο λόγος που οδηγεί σε αυτές τις τιμές. Δεν πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ. Απλά για κουκιά μετρημένα.

      @PIrederas

      Η Sony δεν επέβαλλε τίποτα ως προς τα δισκάκια. Στο θέμα το συγκεκριμένο απλά έμεινε ακίνητη. Δεν έκανε τίποτα εκτός από ένα τρολοβίντεο. Η πρόταση της MS τότε ήταν λογική σε μεγάλο βαθμό, ο χειρισμός ήταν από κακός έως γελοίος και, δικαίως, της έσκασαν όλα τη μούρη. Αυτό που πρότεινε η MS τότε είναι μονόδρομος για όλους. Είναι απλά θέμα χρόνου.

      Ακριβώς επειδή μιλάμε για εταιρείες, κανείς δεν είναι υπερασπιστής του δικαίου. Μαγαζιά είναι όλοι.

    • yaponvezos
    • Θυμίζω ότι γενικά ο κόσμος έχει κάτι περίεργα κουσούρια όταν αξιολογεί πράγματα συναισθηματικά.

      Θυμίζω πως η MS βγήκε ο γραφικός του χωριού όταν έδινε παιχνίδια σε συνδρομητές, μεταφέροντάς τους κανονικά την κυριότητα, χωρίς δηλαδή να εξαρτάται η αναπαραγωγή τους από την κατάσταση της συνδρομής. Η Sony έδινε περισσότερα και κατά περίπτωση σημαντικότερα παιχνίδια, αλλά ως υπηρεσία, χωρίς μεταφορά κυριότητας. Και το άπαν σύμπαν προτίμησε την πρόχειρη ευκολία από την κυριότητα.

      Κι αυτό δεν το λέω για την MS όσο για τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά σπασμωδικά το κοινό, χωρίς να βάλει το μυαλό μπροστά πρώτα. Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε και καλά μας κάνουν κιόλας.

    • Thomas_Th
    • yaponvezos, αυτό!

      Καλό είναι να αναγνωρίζονται και αυτές οι οπτικές, όσο και εάν δεν αρέσουν σε κάποιους. Τα πράγματα είναι πάντα πιο απλά από ό,τι νομίζουμε.. και τα μαρτυρούν οι πράξεις μας, όχι μόνο τα λόγια μας.

    • Πάγος13
    • Δεν με ενδιαφέρει το BC, δεν με ενδιαφέρουν τα '' δωρεάν'' παιχνίδια, να μην πληρώνουμε το online (που το έχω πληρώσει ήδη όταν αγοράζουμε τον εκάστοτε τίτλο) γίνετε ; δεν γίνετε...

    • AnimaPura
    • Το One βελτιώθηκε από την απαράδεκτη πρώτη του κατάσταση λόγω κραξίματος από τον κόσμο. Ορισμένοι συνεχίζετε να υποστηρίζετε (τα ρήματα σε β' πληθυντικό στην ενεργητική φωνή λήγουν σε "-ε" και όχι σε "-αι") την Sony μετά το PS Now, μετά τα υπερβολικά πολλά remasters και τώρα μετά το τραγικό αυτό backwards compatibility.

      Το να λες σε μια εταιρία "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ", την οδηγεί στο να απογοητεύει το κοινό της είτε από άγνοια (δεν καταλαβαίνει δηλαδή ότι όντως κάνει κάποιο λάθος), είτε από συμφέρον (καταλαβαίνει ότι είστε ευκολόπιστοι και σας "ξεζουμίζει" κ' άλλο).

    • Geovra
    • @Anima Δεν ειναι αγνοια ΕΠΟΥΔΕΝΙ....καθομαστε στον γαιδαρο και ξεζουμιζουμε...το να μου λες οτι θα πρεπει να πληρωσω ΠΑΛΙ ενα παιχνιδι 2 γενιες πισω με 15 ευρω μονο και μονο επειδη εχει trophies ε οχι ρε φιλε ειναι κλεψια επι τουτου.
      Δεν θα μιλαγε κανεις αν ειχες την δυνατοτητα (εστω με αναγνωριση barcode δεν ξερω πως) κατι αντιστοιχο με της Microsoft...εχεις το παιχνιδι? κατεβαζεις το παιχνιδι...απλα και ομορφα και everybody's happy και τρεχω στα λιβαδια

      Για να μην θυμηθω οτι στο ps3 EIXE backwards compatibility (στο PHAT) αλλα επειδη ΙΣΩΣ να χακαραν την κονσολα ας αφαιρεσουμε αυτο το feature... μαζι με το "επικινδυνο" Linux.

      Δηλαδη μετα θα θελουν τα 250ρια για το virtual...Που επειδη δεν εχει παιχνιδια (μεχρι στιγμης της προκοπης η εστω να κανουν κλικ) ας βγαλουμε την χασουρα που διαφαινεται με ps2 games ...αφου πουλαει why not?

      Και επιμενω ..η Microsoft ΤΩΡΑ πρεπει να ΞΑΝΑ-αρχισει το τρολλαρισμα μπας και στρωσουν εκει στην Sony....σκοπος ειναι να βελτιωνεσαι οχι να αναμασας και να ξεζουμιζεις

    • Scott_Pilgrim
    • Όσο ο κόσμος θα τα υποστηρίζει αυτά η Sony θα το βλέπει και δεν θα αλλάζει μυαλό. Μπήκα από περιέργεια να δω κατεβάσματα των PS2 classics. Δεν είδα πολλά ratings αλλά η αλήθεια είναι πως λίγοι κάνουν rating. Και πάλι κέρδος είναι για τη Sony και τους publishers καθώς το κόστος για το συγκεκριμένο "bc" ήταν μηδαμινό. Προσωπικά θα περιμένω να δοθούν στο plus ή να ρίξουν τις τιμές.

      Ας βγάζουν για εμένα new gen τίτλους και ας υποστηρίζει όποιος θέλει αυτές τις βλακείες. Απλά ας μην μένουμε μόνο σε αυτό. Δεν πιστεύω να αγόρασε κανείς PS4 για να παίξει Dark Cloud ή San Andreas. Υπάρχουν ήδη κάποια καλά exclusives και από Γενάρη έρχονται και άλλα.

      Αλήθεια όμως, πέρα των πωλήσεων στο store η Sony ακούει το κόσμο που είναι κατά αυτών των πολιτικών; Γιατί είμαι μέλος και σε ξένα forums και ήταν ελάχιστοι όσοι ήταν ευχαριστημένοι με τις τιμές αυτές.

      Οι κερδισμένοι είναι όσοι δεν έχουν παίξει κάποια διαμάντια και δεν έχουν πια PS2. Πιστεύω αξίζει να δώσουν ένα 10ρικο με 15ρικο για ένα τίτλο που γίνεται upscaled. Ούτε PS2 χρειάζεται να αγοράσουν αλλά ούτε και να ψάχνουν στο ebay για καμιά φθηνή μεταχειρισμένη κόπια.

*