Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Activision: Οικονομικά αποτελέσματα με πολύ Destiny

Η Activision Blizzard δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2016, στα οποία βλέπουμε τόσο τα κέρδη της εταιρίας όσο και τα νούμερα των παικτών για τα Call Of Duty, Destiny αλλά και τίτλους της Blizzard. Αναλυτικότερα, τα παιχνίδια της Blizzard απασχόλησαν περίπου 26 εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως, ενώ το Hearthstone ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια εγγεγραμμένων παικτών, κάτι στο οποίο βοήθησε και το Whispers Of The Old Gods Expansion. Το Destiny έφτασε τους 30 εκατομμύρια παίκτες, ενώ ο μέσος όρος απασχόλησής τους ξεπερνά τις 100 ώρες ανά παίκτη.



Όσον αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα, η Activision Blizzard σημείωσε κέρδη περίπου 1,46 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ποσό αυξημένο σε σχέση με τα κέρδη της αντίστοιχης περυσινής περιόδου. Η αύξηση οφείλεται εν μέρει στα έσοδα από ψηφιακές κυκλοφορίες, ποσό που έφτασε στα 926 εκατομμύρια δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*