Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Activision: Παράλογη η αγωγή του Manuel Noriega για το CoD

*
H Activision προσέλαβε τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Rudy Giuliani προκειμένου να την υπερασπιστεί στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην δικτάτορας του Παναμά Manuel Noriega σχετικά με την εμφάνισή του στο Call of Duty: Black Ops 2. Συγκεκριμένα, ο Noriega κατηγορεί τον publisher ότι εκμεταλλεύτηκε την εικόνα του έτσι ώστε να αυξήσει τη δημοτικότητα του Call of Duty.



«Δεν σκοπεύω να δείξω την οποιαδήποτε ελεημοσύνη σε έναν που έχει καταδικαστεί για δολοφονίες και εμπόριο ναρκωτικών όπως ο Manuel Noriega, που απαιτεί χρήματα από την Activision και το δημοφιλές Call of Duty franchise για κάτι το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της ελευθερίας έκφρασης. Η συγκεκριμένη πράξη του Noriega δεν αποτελεί έκπληξη μιας και ο ίδιος είναι ένας εκτός νόμου τύραννος, ο οποίος δεν σέβεται τα δικαιώματα του λαού του», δήλωσε ο Giuliani. Από πλευράς της, η Activision προβάλει το επιχείρημα ότι ιστορικά πρόσωπα μπορούν να εμφανίζονται σε φανταστικές δημιουργίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Treyarch

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Sisyphus
    • "Δεν σκοπεύω να δείξω την οποιαδήποτε ελεημοσύνη σε έναν που έχει καταδικαστεί για δολοφονίες και εμπόριο ναρκωτικών όπως ο Manuel Noriega, που απαιτεί χρήματα από την Activision και το δημοφιλές Call of Duty franchise για κάτι το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της ελευθερίας έκφρασης"
      Γνώμη μου ή η απάντηση του δικηγόρου είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Βέβαια θα μου πείτε στο Αμέρικα θα γίνει η δίκη, στη χώρα της ελευθερίας, όπου μαζί με καμιά τριανταριά ακόμα "πολιτισμένες" χώρες οι κατάδικοι στερούνται θεμελιωδών των δικαιωμάτων.
      Σε ένα κράτος που θέλει να αποκαλείται ευνομούμενο και ο διάολος ο ίδιος να βρίσκεται στη φυλακή δεν απολείπεται των θεμελιωδών του δικαιωμάτων γιατί "...μιας και ο ίδιος είναι ένας εκτός νόμου τύραννος...". Το άτομο συχνά μπορεί να βρεθεί εκτός νόμου, το κράτος όμως?

*