Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Age of Empires II HD: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο expansion

SkyBox Labs και Forgotten Empires ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας για το τρίτο expansion του Age of Empires II HD. Το Rise of the Rajas έρχεται στις 19 Δεκεμβρίου να προσθέσει νέα στοιχεία στον τίτλο όπως 4 νέους πολιτισμούς, 4 νέα campaigns, νέα units, νέες περιοχές, βελτιωμένο ΑΙ, spectator mode και αρκετά ακόμα στοιχεία που θα αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον σας. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το νέο patch 4.8b που βελτιώνει τη συνολική εμπειρία του τίτλου, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το patch μπορείτε να βρείτε εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου strategy της εποχής του! Πραγματικά η εν λόγο σειρά σηκώνει άνετα ένα καλό reboot. Απορώ πως δεν έχουν κάνει τίποτα εδώ και πόσα χρόνια.

*