Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ansel: Νέο εργαλείο επεξεργασίας εικόνας από την Nvidia

Η Nvidia αποκάλυψε το Ansel, ένα εργαλείο καταγραφής εικόνας που επιτρέπει λήψεις εικόνων υψηλής ανάλυσης, μετακίνηση της κάμερας, επεξεργασία εικόνας και πολλά άλλα –και όλα αυτά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το εργαλείο αυτό θα προσφέρεται υπό τη μορφή driver για τα games που θα το υποστηρίζουν, δίνοντας τη δυνατότητα στους gamers να διακόπτουν το gameplay και να εμφανίζουν ένα νέο sidebar όπου μέσω αυτού θα μπορούν να επεξεργαστούν την εικόνα, να κάνουν rendering και να τοποθετήσουν την κάμερα σε οποιοδήποτε σημείο θέλουν.



Τα πρώτα games που θα υποστηρίζουν αυτό το νέο «εργαλείο» είναι τα Tom Clancy’s The Division, The Witness, LawBreakers, The Witcher 3: Wild Hunt, Paragon, No Man’s Sky και Unreal Tournament.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*