Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Anti-doping control στα eSports

*
Το Electronic Sports League ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει τυχαίο anti-doping control σε διαγωνιζόμενους από τον ερχόμενο μήνα, αρχής γενομένης με το ESL One Cologne. Αργότερα οι έλεγχοι θα γίνουν πιο συστηματικοί και θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα events, όπως Intel Extreme Masters, ESL One και ESL ESEA Pro League. Για την ώρα ακόμη διαμορφώνεται η σχετική πολιτική, σε συνεργασία με τη NADA Γερμανίας και η λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη. Συνεργασία ετοιμάζεται με την WADA ώστε η προσπάθεια να διευκρινιστεί περισσότερο και να επεκταθεί παγκοσμίως.



Κι αόλα αυτά μετά από την ομολογία του Kory “Semphis” Friesen πως και ο ίδιος και η ομάδα του χρησιμοποίησαν αμφεταμίνες σε πρόσφατο event.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*