Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Avatars με αναπηρικά καροτσάκια στο Xbox One

Όπως αποκάλυψαν μέσω Twitter οι Phil Spencer και Mike Ybarra, τα Avatars του Xbox One θα μπορούν στο μέλλον να χρησιμοποιούν αναπηρικά καροτσάκια. Η εν λόγω προσθήκη έρχεται κατόπιν αιτημάτων ανθρώπων με κινητικά προβλήματα που επιθυμούν να αντικατοπτρίζουν ψηφιακά τον πραγματικό τους εαυτό. Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν το πως θα μοιάζουν τα avatars, ενώ αξιοσημείωτη είναι η οπτική αναβάθμιση στο σχεδιασμό των προσώπων. Τα Avatars έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στο Xbox 360 και αρχικά, αναπτύχθηκαν από τη Rare για χρήση στους τίτλους Kinect Sports. Παρόλο που είχαν μείνει εκτός των αρχικών πλάνων για το Xbox One τώρα επιστρέφουν και μάλιστα έχουν περίοπτη θέση στο Windows 10 Xbox App.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*