Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Aισιόδοξος για την πορεία του PS4 o Yoshida

Αν και το PS4 έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση στην E3 2014, η Microsoft φαίνεται να ενθουσίασε αρκετά το κοινό και τους κριτικούς με την παρουσίαση της. Μιλώντας στο Eurogamer, ο πρόεδρος της Sony Shuhei Yoshida δήλωσε το πώς βλέπει τα πράγματα για το PS4 και τι επιφυλάσσει το μέλλον. Κατά τα λεγόμενα του, εκτός από τα νέα παιχνίδια όπως το Destiny που έρχονται, βάρος θα πέσει και σε όσους έχασαν σημαντικά παιχνίδια από την τελευταία γενιά. Όπως αναφέρει, 17% τον κατόχων του PS4 δεν είχαν κονσόλα από την προηγούμενη γενιά και 32% είχαν Χbox 360 ή Wii.



Σχεδόν οι μισοί κάτοχοι PS4 λοιπόν, δεν είχαν στην κατοχή τους PS3 οπότε δεν είχαν και την ευκαιρία να παίξουν καλούς exclusive τίτλους της προηγούμενης γενιάς. Το Last of Us: Remastered θα είναι μια καλή ευκαιρία να καλυφθεί το κενό και όπως αναφέρει το υψηλόβαθμο στέλεχος, η σειρά Uncharted είναι ένα άλλο καλό παράδειγμα παιχνιδιού που θα μπορούσε να γίνει remaster. Σε γενικές γραμμές, ο Yoshida δήλωσε αρκετά αισιόδοξος για την πορεία του PS4 και, τέλος, σημείωσε ότι ενώ στόχος της εταιρείας είναι να φέρει κάποια "διαμάντια" από την προηγούμενη γενιά στην τωρινή, δεν θέλει να γεμίσει την αγορά με remastered παιχνίδια, καθώς θα δοθεί βάρος κυρίως στους καινούργιους τίτλους της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • Ολα καλα με το PS4, θα πουλησει, θα ξανα-πουλησει, θα βγουν παιχνιδια κ.ο.κ

      Εγω αλλου θελω να σταθω! Το PS4 ειναι προτεραιοτητα για την SONY, το καταλαβαινω αλλα το Vita το ΘΑΥΒΕΙ κανονικοτατα!!

      Ο κ. Yoshida αναφερει τα παρακατω για το Vita!


      Eurogamer: And where does this leave Sony's own PlayStation Vita, some two years after its initial release?

      S.Y: "There are lots of new Vita games, you can go and find little gems and there are lots of exciting games," Yoshida said of the vibrant indie offering on display at E3 last month. "But it's not about individual Vita games any more. It's more about how Vita can have multiple uses - with PS4 remote play, PS3 games with PS Now, and the dedicated games. The whole ecosystem with PS4 at the centre, the Vita's a part of that."

      Απ'οτι καταλαβα, καταριπτει ολα αυτα που ειχαν υποθει στις παλαιοτερες συνεντευξεις αλλων στελεχων της ΣΟΝΥ , που ειχαν πει οτι θα ερχονται λιγοτεροι 1st party τιτλοι αλλα και απο 3ους και φυσικα το remote play-που γι'αυτο εξξαλου φτιαχτηκε το Vita (αρχιζω να το πιστευω), εδω λεει οτι δεν ειναι για "δικα του" παιχνιδια αλλα για PS4/PS3-stream.

    • Scott_Pilgrim
    • Έδωσε τις προάλλες και άλλη συνέντευξη ο Yoshida και είπε ότι θα συνεχίζουν να το στηρίζουν με 1st party exclusives το Vita.

    • GamingFun
    • Και καλά κάνει. Να δοθεί η ευκαιρία σε όσους που για οποιοδήποτε λόγο δεν έπαιξαν τα διαμάντια του PS3. Απλά να βγουν διαμάντια και στο PS4. Απλά είναι ακόμα αρχή.

*