Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday προσφορές της Bethesda για την Ελλάδα

Η Bethesda είναι άλλη μία εταιρεία που μπήκε στο γκρουπ όσων συμμετείχαν στην ελληνική Black Friday και ανακοίνωσε μείωση τιμών για ορισμένους τίτλους της. Οι τιμές αυτές -επαναλαμβάνουμε- θα ισχύουν για λίγες ημέρες και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Έτσι λοιπόν, το Dishonored 2 προσφέρεται πλέον στα €49.99 στις εκδόσεις για PC, PS4 και Xbox One αντί €59.99 (PC) και €69.99 (PS4, Xbox One). Προσφορά υπάρχει και στο The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition με τις εκδόσεις για PS4 και Xbox One να πωλούνται έναντι €49.99 (αντί €59.99).



Τέλος, προσφορά υπάρχει και για το DOOM (D1 Limited Edition), το οποίο πέφτει στα €34.99 για PS4 και Xbox One (από €57.99) και στα €29.99 (από €49.99) για το PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*