Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Build 2015 trailers για τα Windows 10

Οι παρουσιάσεις ενόψει της κυκλοφορίας των Windows 10 συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σε αυτά τα πλαίσια η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα trailers για το Build 2015 του νέου της λειτουργικού συστήματος. Προς τέρψιν των περισσότερων, αυτά είναι γεμάτα gaming και επιδεικνύεται ο τρόπος συνεργασίας μεταξύ PC και Xbox One. Το αγαπημένο παιδί της Microsoft, το Minecraft εμφανίζεται και στα δύο trailers, ενώ σε ένα από αυτά υπάρχει το Fable Legends για PC και στο άλλο μια ιδέα από Halo 5: Guardians. Επιπλέον παρουσιάζονται το Xbox app και το UI του Xbox One που οι υπεύθυνοι της Microsoft μας είχαν δείξει κατά την ανακοίνωση των Windows 10. Όπως όλα δείχνουν, αυτό, ή έστω κάτι πολύ παραπλήσιο, θα είναι το μέλλον του Xbox One dashboard. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σχετικά trailers





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • Δυο ερωτησουλες:

      1) Θα μπορω να κανω upgrade απο το 7 στα 10 τζαμπα?
      2) Θα υποστηριζουν παιχνιδια που δουλευουν σε 7, 8 ή 8.1 ?

    • alex4444
    • @ Για τον πρωτο χρονο του λανσαρίσματος ολοι οι χρηστες windows 7/8/8.1 θα εχουν τη δυνατοτητα να αναβαθμισουν δωρεαν σε windows 10. Αυτοι που εχουν τα 8 θα πρεπει βεβαια να κανουν το απαραιτητο δωρεαν update στην 8.1 εκδοση.

      Από εκει και περα οσον αφορα τα παιχνίδια δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα. Τα γνωστα. Η συντριπτικη πλειοψηφια θα παιζει απροβληματιστα, καποια θα χρειαζονται ένα μικρο update απο την ομαδα αναπτυξης (η τους προθυμους παντα modders) για να μην τυχαινουν ανέλπιστα κρασαρισματα και προβληματάκια... Ο πυρήνας του λειτουργικου παραμενει ο ιδιος και λογικα δε θα υπαρχει πρόβλημα, ειδικα στις κυκλοφοριες της τελευταιας πενταετιας.

*