Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Continental Rumble: Τουρνουά World of Tanks eSports με έπαθλο $100.000

Η Wargaming.net League ανακοίνωσε το cross-regional eSports event Continental Rumble, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου στο Πόζναν (Πολωνία), στο πλαίσιο της εκδήλωσης Poznan Game Arena. Οι καλύτερες ομάδες της σκηνής World of Tanks eSports από χώρες της ΚΑΚ και της ΕΕ θα έρθουν αντιμέτωπες για το έπαθλο των $100.000. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το Continental Rumble αποτελεί απάντηση στο αίτημα της κοινότητας του Wargaming.net League eSports. Η πρώτη ομάδα που θα εκπροσωπήσει τις χώρες της ΚΑΚ θα είναι η πρωταθλήτρια της πρώτης σεζόν του Wargaming.net League,η  Natus Vincere (Na`Vi), ενώ η δεύτερη θα είναι η Not So Serious.



Οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την ΕΕ θα είναι η πρωταθλήτρια της πρώτης σεζόν του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος WGL, Wombats on Tanks, και η Tornado Rox. Η ομάδα που θα τερματίσει 1η θα λάβει ως έπαθλο $45.000, ενώ $15.000 και $10.000 δίνουν οι 3η και 4η θέση αντίστοιχα. Το τρίημερο event θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και 18 Οκτωβρίου και αναμένεται να παραβρεθούν γνωστές προσωπικότητες της βιομηχανίας όπου θα μπορέσουν να ανταλλάξουν εμπειρίες. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση είναι διαθέσιμα έναντι €5.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*