Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cosmos Rings: Το πρώτο RPG αποκλειστικά για το Apple Watch

Η Square Enix ανακοίνωσε το πρώτο αποκλειστικό RPG για το Apple Watch ονόματι Cosmos Rings. Ο κεντρικός μηχανισμός του τίτλου αποκαλείται «Time Upstream System» και αξιοποιεί την ψηφιακή κορώνα της συσκευής. Το παίχνιδι στέλνει ποικίλα μηνύματα στον χρήστη, ανάλογα με τον αριθμό των ημερήσιων βημάτων του, εμπειρία που μπορεί να επιτευχθεί μόνο στο Apple Watch, σύμφωνα με τη Square Enix. O δημιουργός της σειράς Chaos Rings (RPG για mobile συσκευές), Takehiro Ando, έχει ρόλο παραγωγού, ενώ στην παρουσίαση του τίτλου θα συμβάλλει και ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Final Fantasy VII, VIII, X και XV, Yusuke Naora. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως θα υπάρχει αφήγηση στο Cosmos Rings, με την πλοκή να λαμβάνει χώρα στο «μεσοδιάστημα του χρόνου όπου τα συναισθήματα της ανθρωπότητας στροβιλίζονται».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*