Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crowd Play: Πρώτα ψήγματα multiplayer για την Telltale Games

Μετά από τόσους τίτλους τα τελευταία χρόνια, η Telltale Games φαίνεται έτοιμη για μικρές προσθήκες που θα φέρουν την απαραίτητη ανανέωση. Μιλάμε για ένα νέο σύστημα με ονομασία “Crowd Play” όπου η απόφαση που χρειάζεται να πάρετε σε κάποιο σημείο του τίτλου ίσως να μην παρθεί 100% από εσάς. Άλλοι παίκτες θα μπορούν να ψηφίσουν την απόφαση της αρεσκείας τους, ή να επικροτήσουν/κριτικάρουν την απόφαση που εσείς πήρατε. Εφόσον ο “κεντρικός” παίκτης θέλει να εμπλακεί σε μια τέτοια διαδικασία, θα μπορεί να ενεργοποιήσει συγκεκριμένο URL το οποίο θα μοιράζει σε όποιους αυτός θέλει. Μέσω αυτού οι επιπλέον συμμετέχοντες θα μπορούν να γίνουν κομμάτι του game session, αν και δεν θα υπάρχει stream του ίδιου του content, παρά μόνο οι όποιες επιλογές των αποφάσεων. Αν όλα πάνε καλά η Telltale Games ίσως προσθέσει το συγκεκριμένο feature σε περισσότερους μελλοντικούς τίτλους. Για αρχή, το Crowd Play θα κάνει την εμφάνισή του στο Batman: The Telltale Series.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μακάρι το Single Payer να είναι αρκετά καλό, μιας και αυτό για το Batman: The Telltale Series, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, είναι το δυνατό του σημείο.

*