Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CryEngine: Υποστήριξη για Oculus Rift

Το τελευταίο update (v 3.8.1) της CryEngine έρχεται για να προσθέσει υποστήριξη για τρεις νέες πλατφόρμες και συγκεκριμένα για Oculus Rift, Android και Linux. Σύμφωνα με την Crytek, οι developers μπορούν πλέον να αποκτήσουν πρόσβαση στο νέο VR toolset, ενώ η προσθήκη των δυνατοτήτων ανάπτυξης με την CryEngine συμπληρώνεται από την αρχική υποστήριξη για την τεχνολογία LiquidVR της AMD. Επιπλέον, το τελευταίο update προσθέτει υποστήριξη του OpenGL, επιτρέποντας έτσι στους προγραμματιστές να μεταφέρουν ακόμα πιο εύκολα τα PC projects τους στο Linux.



Τέλος, σε ό,τι αφορά το Android format, η Crytek σημειώνει ότι οι devs έχουν πλήρη πρόσβαση στα απαραίτηττα «εργαλεία» για την ανάπτυξη games για συστήματα Android TV, τα οποία γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Υπενθυμίζεται ότι η open-source (πλέον) game engine διατίθεται έναντι 9,90€ (το μήνα). Διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • lovesfool
    • Παρότι παραμένω πολύ σκεπτικός για το VR και το μέλλον του, έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες.

      Βρε λες; Λες τελικά να μας προκύψει όντως εκεί το μέλλον;

*