Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Custom game browser για το Forge του Halo 5

To Halo5: Forge είναι ένα editing tool που στην ουσία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ότι βάλετε στο νου σας. Γι’ αυτό το λόγο οι κάτοχοι PC είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι δεν θα μπορούν να παίξουν στους χάρτες που θα δημιουργήσουν μαζί με άλλους παίχτες. Με τη προσθήκη όμως του Custom game browser , μια πληροφορία που έρχεται δια στόματος του Frank O’Connor και Josh Holme, δύο από τα σημαντικότερα στελέχη της 343, θα επιτρέπει τις επικές μάχες μεταξύ δεκαέξι παιχτών. Στην ουσία δηλαδή η κοινότητα του παιχνιδιού θα μπορεί να μετατρέψει το Forge σ’ ένα real online shooter. Όσο πλησιάζει ο καιρός της κυκλοφορίας του Halo 5: Forge για τα PC ολοένα και περισσότερες πληροφορίες θα έρχονται στο φως.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*