Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Darksiders II: Deathinitive Edition και επίσημα

Μπορεί να το είδαμε στις λίστες του Amazon τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες (και ενόψει Ε3 2015) η Nordic Games αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της ανακοινώνοντας την Definitive Edition του Darksiders II. Τη νέα έκδοση του τίτλου υπογράφει η Gunfire Games, η οποία αποτελείται από πρώην developers της Vigil Games που έχουν εργαστεί και στα προηγούμενα games της σειράς. Η Deathinitive Edition (αντί για Definitive) αναμένεται σε εκδόσεις για PS4 και Xbox One τον προσεχή χειμώνα, ενώ έρχεται με όλα τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει για το Darksiders II, καθώς και με βελτιώσεις τόσο σε ό,τι αφορά στο gameplay (balancing και loot distribution) όσο και στον οπτικό τομέα (βελτιώσεις στην Render Engine και υποστήριξη 1080p).



Trailer για την ώρα δεν υπάρχει (ίσως δούμε περισσότερα στην Ε3), μπορείτε όμως να δείτε στη συνέχεια τα πρώτα screenshots. Και μη ξεχνάτε: What starts with War, ends in Death!








 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*