Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dead By Daylight: Ώρα για ανθρωποκυνηγητό

Η Starbreeze διάλεξε τον επόμενο τίτλο που θα εκδώσει και είναι δημιουργία της Behaviour Interactive. Πρόκειται για το Dead By Daylight, ανταγωνιστικό horror game με ασύμμετρο multiplayer. Ιδέα που θέλει και λίγη εξήγηση. Τέσσερις επιζώντες τα βάζουν με ένα δολοφόνο και το τι πρέπει να κάνει ο καθένας, με τη διαφορά ότι ο δολοφόνος είναι ισχυρότερος και γρηγορότερος όλων.



Η βασική διαφορά είναι ότι όποιος ελέγχει το δολοφόνο παίζει με προοπτική πρώτου προσώπου, ενώ οι υπόλοιποι με τρίτου για να έχουν καλύτερη αντίληψη του χώρου και να αποκτά άλλο ενδιαφέρον το…ανθρωποκυνηγητό. Τα επίπεδα δημιουργούνται τυχαία κάθε φορά άρα το camping δεν είναι στα χαρτιά. Ο τίτλος αναπτύσσεται για PC. Ορίστε και το πρώτο developer diary.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*