Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Deals with Gold και Spring Add-on Sale στο Xbox Store

*
Δεν πρόλαβε να φτάσει στη μέση η εβδομάδα και ο γνωστός σε όλους Major, Larry Hryb, Nelson ανακοίνωσε τις νέες προσφορές στο Xbox Store. Ξεκινώντας από τα Deals with Gold, οι κάτοχοι Xbox One έχουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να αγοράσουν με μειωμένη τιμή τα Kingdom Come: Deliverance, DiRT 4, Styx: Master of Shadows και Burnout Paradise Remastered. Αντίστοιχα, για τους κατόχους Xbox 360, το καλάθι είναι μάλλον φτωχό και περιέχει μονάχα τα Alien Breed 2: Assault, Alien Rage, GRID 2 και GRID Autosport. Τα ανωτερω ισχύουν έως την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα Ελλάδας 13:00. Επιπλέον, έως τη Δευτέρα 16 Απριλίου, θα τρέχει μια ακόμα προωθητική ενέργεια, το Spring Add-on Sale. Τι περιλαμβάνει; Πολύ απλά, όσοι κάτοχοι Xbox αγοράσατε τις περασμένες μέρες κάποιο παιχνίδι στο πλαίσιο του Spring Sale, τώρα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές τα αντίστοιχα DLC. Υπάρχουν περί τα 130 προϊόντα για Xbox One και περίπου 70 για το Xbox 360. Όπως πάντα, για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το blog του Major Nelson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*