Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dekavita 7: Κάντε το PS TV φορητή κονσόλα

Τι είναι το PS Vita; Φορητή κονσόλα. Σωστά; Σωστά. Τι είναι το PS TV; Πέραν όλων των άλλων μια οικιακή έκδοση του PS Vita. Σωστά; Λάθος! Γιατί σύμφωνα με την Gametech είναι και αυτό φορητή κονσόλα. Όχι μόνο του βέβαια αλλά με την προσθήκη του Dekavita 7. Το πιο πιθανό είναι να έχετε μπερδευτεί μέχρι τώρα οπότε δώστε βάση. Το Dekavita 7 είναι στην ουσία ένα “καλούπι” που μπορεί να φιλοξενήσει το PS TV σας και να το κάνει φορητή κονσόλα μιας και διαθέτει IPS panel 7 ιντσών (ανάλυσης 1024x600), L2 και R2 triggers αλλά και clickable L3 και R3 sticks. Ζυγίζει περίπου 550 γραμμάρια (χωρίς το PS TV) και αν θέλετε μπορεί να λειτουργήσει ως φορητό monitor για PS3 και PS4 (ή οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει HDMI port) ή και ως DualShock 3.

Η μπαταρία των 5000mAh προσφέρει αυτονομία περίπου 3 ωρών. Αν σας αρέσει και θέλετε να το αποκτήσετε μπορείτε να το προπαραγγείλετε εδώ προς 199 δολάρια και με ορίζοντα κυκλοφορίας στις 17 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία. Αν ακόμα δεν μπορείτε αν αποφασίσετε ακολουθεί σχετικό video με όλες τις λειτουργίες του Dekavita 7.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • AndrewZN
    • Kali fasi alla 8a perimenw na dw pws 8a tsoulisei kai episis na pesei ligo i timi tou.Osoi exoume to PSTV kseroume oti den mporeis na pekseis ola ta games tou ps vita.Kata ta alla me psinei an telika leitourgisei ws ps vita .Sorry gia ta greeklish alla den exw elliniko pliktrologio.

    • GamingFun
    • Μπερδεύτηκα πολύ. είναι το Dekavita 7 της SONY; Τέλος πάντων φαντάζομαι αν κάποιος θέλει φορητή κονσόλα το PS Vita είναι ιδανική λύση.

*