Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Developer Diary για το Hearts of Iron IV

H Paradox Interactive έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο developer diary video για το επερχόμενο Hearts of Iron IV, το νέο παιχνίδι στρατηγικής με θέμα τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο που θα κυκλοφορήσει για PC, Mac και Linux. Σε αυτό, οι Johan Andersson, Dan Lind, Mats Virtanen και Jakob Munthe συζητούν για τους διαφορετικούς τύπους ένοπλων συγκρούσεων. Στο Hearts of Iron IV, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν τις τύχες οποιουδήποτε έθνους και να αναζητήσουν τη δόξα είτε στα δάση της Ευρώπης είτε στους ωκεανούς της Ασίας.



Πολύ σημαντική για το gameplay είναι η δημιουργία διπλωματικών σχέσεων με άλλα έθνη, κάτι που μπορεί να σας κάνει κατόχους πολεμικής τεχνολογίας αιχμής, γεγονός που θα σας προσφέρει συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους αντιπάλους σας. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό υλικό.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*