Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Direct feed screenshots και trailer για το Dead or Alive Xtreme 3

Η Koei Tecmo αποκάλυψε νέα direct feed screenshots και νέο trailer για το Dead or Alive Xtreme 3. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο προέρχεται από την έκδοση του τίτλου για το PlayStation 4 (πιθανόν το ίδιο να ισχύει και για τα screenshots). Στις εικόνες βλέπουμε (ή μάλλον θαυμάζουμε) τις Ayane, Kokoro και Nyotengu με δύο διαφορετικά μπικίνι η κάθε μία. Παρουσιάζονται επίσης ορισμένα minigames και νέα χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στο gameplay, οι διακοπές στο Zack Island θα διαρκέσει δύο εβδομάδες (14 ημέρες) και κάθε μέρα θα περιλαμβάνει τέσσερις φάσεις: πρωί, μεσημέρι, απόγευμα και νύχτα. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων φάσεων οι παίκτες θα μπορούν να εκτελέσουν τις παρακάτω ενέργειες: activity, take it easy, give gif και go shopping. Το βράδυ θα μπορούν να προσφέρουν ένα δώρο, να παίξουν στο καζίνο και να κοιμηθούνε.



Φυσικά, δεν λείπουν τα μπικίνι και οι φωτογραφίες που μοιάζουν με γκραβούρες, ενώ κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων κερδίζονται “Zack Money” που μπορούν να ξοδευτούν σε διάφορα αξεσουάρ και δώρα. Τα τελευταία επιτρέπουν την αύξηση του “good friend rating” των κοριτσιών, να εμφανίσουν νέα μαγιό και άλλα. Το πιο σημαντικό –για την αύξηση του rating- είναι τα δώρα να ταιριάζουν με τα συναισθήματα του κάθε κοριτσιού. Αφού λοιπόν διαβάσατε τα παραπάνω (μοιάζουν με πληροφορίες βγαλμένες από περιοδικό lifestyle, συμπληρώνει ο γράφων), να υπενθυμίσουμε ότι το game αναμένεται στην Ιαπωνία για PS4 και για το PS Vita με τίτλο “Venus” στις 25 Φεβρουαρίου. Μέχρι να έχουμε επιβεβαίωση και για τη Δύση, απολαύστε το εν λόγω υλικό στη συνέχεια.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*