Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Divx, Xvid και MKV στα codecs του Xbox One

Η Microsoft ανακοίνωσε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της στην Gamescom ότι θα προσθέσει σύντομα αρκετά νέα χαρακτηριστικά στο Xbox One μέσω firmware update. Από τις ειδήσεις που ξεχώρισαν είναι πως το σύστημα θα αποκτήσει αρκετά multimedia χαρακτηριστικά, όπως την αναπαραγωγή αρχείων από εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα (USB drives), καθώς και υποστήριξη σύνδεσης μέσω DLNA. Μέσα στα codecs που αναμένεται να προστεθούν είναι τα Divx, Xvid και MKV, κάτι που σημαίνει πως αρχεία αυτής της μορφής θα μπορούν να αναπαραχθούν από την ίδια την κονσόλα. Δείτε ένα επεξηγηματικό video στη συνέχεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
31 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • fotinop
    • Ρε παιδιά συγνώμη τώρα αλλά είναι δυνατόν να μην είναι δεδομένο οτι οι κονσόλες νέας γενιάς αναπαράγουν αρχεία MKV και να ανοίγουν srt υποτιτλους;

    • Shepard
    • Εξαιρετικα πραματα...

      http://news.xbox.com/2014/08/xbox-one-system-update-september-preview

      Νομιζω πως με τα Windows θα συνεργάζεται αψογα. Μαζι με κονσολα, αγοράζεις ΠΛΕΟΝ και εξαιρετικο οικιακο συστημα αναπαργωγης δεδομενων. Πραγμα που επρεπε να ηταν day1 features.

    • diver_gr
    • @fotinop

      Όχι φίλε μου δεν είναι δεδομένο μιας και τα MKV = πειρατεία . Ακόμα και οι προηγούμενη γενιά αν θέλανε με ένα update παίζανε MKV .

      Πιστεύω ότι η MS πάει σε τέτοια κίνηση για να πάρει κομμάτι της πίτας των Media players το οποίο είναι τεράστιο .Η Sony πολύ δύσκολα θα προβεί σε αντίστοιχη κίνηση μιας και το blue ray είναι δικό της οπότε δεν νομίζω να ανοίξει το δρόμο και να κάνει το PS4 ένα media player για πειρατικά .Σε αντίθεση με την MS η οποία δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα .

    • diver_gr
    • Πολύ έξυπνη κίνηση αν σκεφτείτε ότι υπάρχει αγορά με πωλήσεις εκατομμυρίων Media players πχ pop corn Hour σε τιμές που φτάνουν τα 200-300 ευρώ ένα ΧΒΟΧ ΟΝΕ με 399 και όλες τις εξτρά δυνατότητες της κονσόλας θα είναι τρελό value for money ακόμα και για ένα που δεν παίζει παιχνίδια .

    • TomTom
    • @ diver_gr

      " MKV = πειρατεία "

      Eνώ τα avi, mp4, divx, ... είναι όλα νόμιμα ε ? :-) :-) :-)

      " θα είναι τρελό value for money ακόμα και για ένα που δεν παίζει παιχνίδια "

      Πραγματικά γέλασα τόσο πολύ. Να 'σαι καλά ρε φίλε.
      Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά αυτό που έγραψες οπότε να 'σαι καλά και πάλι που με έκανες και γέλασα.

      Θα συνεχίσω και εγώ το ίδιο "σοβαρά".

      Μετά δεν θα γίνονται συγκρίσεις μεταξύ PS4 & XBOXONE αλλά Media Player με το XBOXONE.
      Θα βγουν μετά τα Fanboy του PopCorn Hour και θα λένε τι να μας πει το ONE ούτε τα μισά δεν κάνει και διάφορα άλλα.
      Θα βγαίνουν συγκριτικά Video με ταινίες για το πιο από τα 2 θα δείχνει καλύτερα και άλλα τέτοια ωραία.
      Σε πωλήσεις θα συγκρίνουν πόσο καλά πήγε σε σχέση με άλλα Media Player.

      ----------

      Ας πάμε και στα του άρθρου τώρα.

      Δεν θα πω τι πιστεύω για την γνώμη των πολλών αλλά θα εκφράσω την δική μου προσωπική άποψη.

      Το έχω πει και το έχω ξαναπεί. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες για κονσόλες παιχνιδιών είναι τελείως ΑΧΡΗΣΤΕΣ.

      ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν λέω ότι είναι κακές που υπάρχουν ή θα υπάρξουν με κάποιο update τέτοιου είδους προσθήκες. Απλά τις θεωρώ ΑΧΡΗΣΤΕΣ για μια κονσόλα ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ διότι δεν θα μου προσφέρουν κάτι παραπάνω στα παιχνίδια.

      Διότι όταν κάποιος αγοράζει μια ΚΟΝΣΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΩΝ την αγοράζει ή γιατί γουστάρει τα exclusive της ή γιατί είναι πιο δυνατή σαν μηχάνημα ή για κάποιες άλλες υπηρεσίες που ενδεχομένως να τον ενδιαφέρουν όπως για παράδειγμα EA Access ή PSNow.
      Δεν την αγοράζει με το σκεπτικό θα μπορώ να ακούσω άραγε mp3 ή να δω καμιά ταινία, ...


      PS : Και για να προλάβω κάποιους που θα σκέφτηκαν ότι κακολογώ πάλι την Microsoft με το XBOX της να πω πως και για την Sony με το PS4 της την ίδια άποψη έχω για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

    • Shepard
    • @Roronoa ξερεις εσυ κονσολα που να τα παιζει όλα αυτά που δινω στο λινκ; Ολοι εδώ πρωτη φορα βλέπουμε τετοια υποστηριξη. Ε και με χαμηλοτερη τιμη του ανταγωνισμου διοτι εχει και παιχνιδι στα 399€, νομιζω πως παιρνεις ένα αξιολογο media player οπου θα συνεργάζεται αψογα με Windows.

    • Shepard
    • @TomTom εχουμε και λεμε...

      1. Γιατι την χρειαζεσαι την δονηση στο χειριστηριο αφου η ιδια η Sony στο λανσαρισμα του PS3 ειχε πει ότι ΔΕΝ χρειαζεται πλεον, είναι gimmick?
      2. Γιατι παιζεις παιχνίδια στο PSN, μια υπηρεσια που ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ξεδιαντροπα (και καλα εκανε) το Xbox Live?
      3. Γιατι κυνηγας Trophies (αντιγραφη φουλ και αυτο)... αφου όταν βγηκαν τα Achievements στο Xbox οι Sonoπληκτοι τα χλευάζατε?
      4. Το DualShock 4... ΓΑΙΤΙ είναι αντιγραφη του controller του X360? Μα ΓΙΑΤΙ?
      5. Γιατι πληρωνεις για multiplayer πλεον ενώ εφτυνες το συνδρομητικο μοντελο της MS τοσα χρονια;
      6. Θυμισε μου... ποιος εφερε τα indie games στις μαζες την προηγουμενη γενια; ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ και αυτό; Είναι δυνατον;
      7. Να φορτιζει το χειριστηριο ενώ η κονσολα είναι κλειστη μεσω USB? Από που να το πηρε αραγε η Sony αυτό, απορω!
      8. Στην προηγουμενη γενια η MS πρωτη εβαλε να μπορεις να κατεβάζεις παιχνίδια στην κονσολα σου από το site xbox.com και μαλιστα αφου κατεβουν να κλεισει η κονσολα και μονη της.
      9. Τα εξελιγμένα themes οπου μεχρι και οι ηχοι αλλαζουν... θυμισε μου ποιος τα εφερε;
      10. Γιατι η Sony δινει δυνατοτητα να κατεβάζεις πλεον ταινιες και τραγουδια σε μια παιχνιδοκονσολα; ΜΗΠΩΣ είναι ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ και αυτό από άλλες υπηρεσίες ονόματα δεν λεμε και οικογενεις δεν θιγουμε;
      11. ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ... βγαζει η MS το Kinect, τσουπ η Sony αργοτερα με το PS Move. Γελανε οι τσιμεντόλιθοι!!! (τoυλαχιστον το Kinect δεν ηταν μια απλη αντιγραφη του Wii)

      Όταν και ΑΜΑ λοιπον βαλει τα ιδια multimedia αρχεια να υποστηριζονται η Sony όπως κανει τωρα με το Χ1 η MS... ΓΙΑΤΙ θα βγεις και θα χαιρεσαι; Θα το κανεις, στο λεω εγω από τωρα. Πως να το κανουμε; ΟΛΑ συμβαλλουν στην καλυτερη εμπειρια.

      Αληθεια το PS εχει Snap View ή δεν χρειαζεται και αυτό;

      Βρε μηπως να επαιρνες ένα PS2 να επαιζες;
      Βρε μηπως εισαι λιγο θυμα; δεν ξερω, ρωτω!

    • Roronoa
    • @shepard, οχι δεν εχω ιδεα τι υποστηρίζουν και αν, αλλα αυτα θα επρεπε να τα υποστηρίζουν ολες. Κακως δεν τα υποστηρίζουν.

    • Ben Masters
    • Καλό νέο η υποστήριξη mkv όπως και των υπόλοιπων codecs . Οσο πιο πολλά feature τόσο καλύτερα . Αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει να βλέπεις ταινίες σε xbox/ps4 γιατί τελικά το καίνε το ρευματάκι τους . Παραπάνω από άλλες λύσεις.
      Τελικά το xbox θα υποστηρίζει όσα και το φτηνότερο media player ή η πιο απλή smart tv. Κάτι είναι και αυτό .

    • diver_gr
    • @Tom Tom ''" MKV = πειρατεία " Eνώ τα avi, mp4, divx, ... είναι όλα νόμιμα ε ? :-) :-) :-) " θα είναι τρελό value for money ακόμα και για ένα που δεν παίζει παιχνίδια " Πραγματικά γέλασα τόσο πολύ. Να 'σαι καλά ρε φίλε. Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά αυτό που έγραψες οπότε να 'σαι καλά και πάλι που με έκανες και γέλασα. Θα συνεχίσω και εγώ το ίδιο "σοβαρά".


      Αναφέρομαι στο MKV μιας και αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο Format αρχείων HD τόσο σε εικόνα όσο και ήχο . Δεν φαντάστηκα ότι υπάρχει κόσμος όπως εσύ που συνηθίζει να το παίζει έξυπνος και είρωνας μη γνωρίζοντας . Βλέπεις ακόμα AVI?Έχεις δει πολά release σε AVI? η Divx ? το γράφεις αυτό και περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά κάτσε γέλα όσο θες .

      Δεν έχεις ιδέα και το παίζεις και έξυπνος .Ο κόσμος που αγοράζει ένα Pop corn , Xtreamer , Dune , WD Live τα αγοράζει για να παίζει MKV και όχι απαρχαιωμένα αρχεία σαν αυτά που αναφέρεις . Δεν δίνει κάποιος 200+ ευρώ για να παίζει Avi στην τηλεόραση του η Dvix αυτό το κάνουν οι περισσότερες τηλεοράσεις αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες .

      Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι που ειρωνεύεσαι και γράφεις στο τέλος ότι θα συνεχίσεις στα σοβαρά? Δλδ εγώ τη έγραψα , δεν ήταν σοβαρά?επειδή εσύ δεν έχεις ιδέα και το παίζεις εξυπνάκιας ποιος σου δίνει το δικαίωμα ?με ξέρεις και από χθες ?

      Δυστυχώς με μερικούς έχουμε παραγνωριστεί εδώ μέσα , για σοβαρέψουμε λιγάκι Tom tom γιατί το γέλιο ξέρεις κόβεται απότομα , ιδίως το προσβλητικό .

    • AnimaPura
    • @TomTom
      Αν δεν γνωρίζεις την διαφορά αλλά και την ομοιότητα των Matroska με τα .avi και τα .mp4, δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να κρίνεις τις απόψεις των υπολοίπων επί του θέματος, πόσο μάλλον όταν αυτό το κάνεις με χαμηλού επιπέδου συμπεριφορά.

      Δεν έχει νόημα να δημιουργηθεί ένταση για το τι κάνει ένας τύπος αρχείου, εφόσον το άρθρο δεν αναφέρεται ακριβώς σε αυτό, αλλά σε μια σημαντική και απολύτως θετική προσθήκη στο One. Λίγος σεβασμός στους συνομιλητές παρακαλώ.

    • Nightwish
    • @Shepard Να σου θυμίσω πόσα έχει αντιγράψει η MS απο την Sony στο gaming και μεγαλύτερης σημασίας απο αυτά που αναφέρεις?θα σου αναφέρω 2-3 τρανταχτά...
      1) Ποιά ήταν η πρώτη κονσόλα η οποία σου επέτρεπε να αναπαράγεις ταινίες σε DVD format?PS2 το αντέγραψε και η ms
      2)Ότι το PS Eye/Camera είναι αντιγραφή του Kinect είναι κάπως λάθος, το αντίθετο θα έλεγα...λέγε με Eye Toy
      3)Η CPU του X360 βασίστηκε σε σχέδια του CELL...
      4)Το χειριστήριο του x360/xbone είναι μια διασταύρωση Dreamcast Controller+Snes+Psx

      και είναι και αρκετά άλλα τα οποία ως διαβασμένο άτομο που θεωρώ ότι είσαι τα γνωρίζεις...
      Τώρα όσον αφορά το Media Player κομμάτι να θυμίσω πόσο πίσω ήταν το X360 απο το PS3 και πόσο κράξιμο είχε φάει η Sony που είχε δώσει μεγάλη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα....
      Και για να μην παρεξηγηθώ χιλια μπράβο στην M$ που τα βάζει όλα αυτά στην κονσόλα της και ανυπομονώ και η Sony να τα βάλει γιατι προσωπικά τουλάχιστον αυτά τα χαρακτηριστικά τα χρησιμοποιώ κατα κόρον...

      Υ.Γ, Ρε συ Shepard αντιγραφή το Dual Shock 4 απο του 360?Really???Καμία σχέση....Πιο πολύ ως εξέλιξη του Dual Shock 3 ανάλογη με την εξέλιξη του X360 Controller απο το Duke/Controller S του αρχικού Xbox

    • BENTOYZA
    • Έχουμε 2 φίλους τομ που έχουν για σερφάρισμα κ προβολή ταινιών PS3 k xbox 360 αντίστοιχα..μην κοιτάς εμείς που έχουμε μια άλφα αρρώστια με τα games και την τεχνολογία..υπάρχουν κ πio casual τύποι που θα τους βόλευε αυτή η φάση..

    • bobo1704
    • Άντε να δούμε.... θα αποφασίσει να κάνει κάτι παρόμοιο και η SONY με το PS4 ή θα περιμένει να αρχίσει να κλείνει η ψαλίδα....;

    • GiannisRethymno
    • Για μένα που δεν θέλω να έχω πολλές συσκευές στο σαλόνι είναι μια σημαντική προσθήκη.Μακάρι να πραγματοποιηθούν αυτές οι υποσχέσεις.

    • Volga
    • Με ένα Homebrew Channel το Wii το απλό επέτρεπε και Mkv και Avi και υπότιτλους και DLNA μέχρι και FTP Client είχε... :)

      Πέρα από την πλακα όμως.. συμφωνώ οτι δεν αγοράζεις κονσόλα για να έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά. Αμα θες τέτοια πράγματα παίρνεις ένα Netbook και τα έχεις και με το παραπάνω. Παρολαυτά όμως... ΤΣΑΜΠΑ δυνατότητες προσθέτονται μην κλαιγόμαστε κι όλας... :)

    • TomTom
    • @ Shepard

      Τα 11 πραγματάκια σχετικά με τι έχει αντιγράψει πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου τα λες.
      Για να τα λες όμως κάτι θα ξέρεις.

      " Όταν και ΑΜΑ λοιπον βαλει τα ιδια multimedia αρχεια να υποστηριζονται η Sony όπως κανει τωρα με το Χ1 η MS... ΓΙΑΤΙ θα βγεις και θα χαιρεσαι; Θα το κανεις, στο λεω εγω από τωρα. Πως να το κανουμε; ΟΛΑ συμβαλλουν στην καλυτερη εμπειρια. "

      Πραγματικά αναρωτιέμαι αν διαβάζεις ολόκληρα τα σχόλια ή απλά ότι σε βολεύει.

      Στους χαρακτηρισμούς (" Βρε μηπως εισαι λιγο θυμα; δεν ξερω, ρωτω! ") είσαι πρώτος βλέπω, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα σχόλια όμως ούτε κουβέντα.
      Διότι άμα διάβαζες το σχόλιό μου θα διάβαζες και το PS που έχω γράψει.
      Και α έβλεπες ότι και για την Sony και το PS4 τα ίδια πιστεύω για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

      Οπότε συνέχιζε να χαρακτηρίζεις εσύ και άσε με εμένα το "θύμα" να γράφω την άποψή μου.

      ----------

      @ diver_gr

      Όπως θα παρατήρησες το σοβαρά το έχω μέσα σε εισαγωγικά.

      Το γέλιο δεν το έριξα με το MKV αλλά με το " θα είναι τρελό value for money ακόμα και για ένα που δεν παίζει παιχνίδια ". Και συνέχισα και εγώ "σοβαρά".

      Τα έχω ξεχωρίσει κιόλας στο κείμενο που έχω γράψει.

      Όσο αφορά για τις διαφορές τις γνωρίζω πολύ καλά.

      Επίσης δε νομίζω πως το να γελάει κάποιος με κάτι που έχει γράψει κάποιος άλλος είναι προσβλητικό.

      ----------

      @ AnimaPura

      Πάντα σέβομαι τους συνομιλητές μου και ποτέ δεν χαρακτηρίζω σαν κάποιους άλλους (Shepard) που για αυτούς κουβέντα.

      Και το ξαναγράφω πως γέλασα με μια συγκεκριμένη φράση. Και δεν γέλασα με την κακή έννοια. Μου φάνηκε πραγματικά αστείο.

    • TomTom
    • @ BENTOYZA

      Aκόμα και αυτοί ρε φίλε αγόρασαν τις κονσόλες και θα αγοράσουν και τις νέες (λέμε τώρα :-) :-) ) με γνώμονα να παίζουν παιχνίδια και όχι να βλέπουν ταινίες ή να σερφάρουν.

      Γι' αυτό άλλωστε και στην αρχή έγραψα πως εκφράζω την δική μου άποψη και όχι τι πιστεύω πως θεωρούν οι πιο πολλοί.

      Που να έγραφα πως αυτά που πιστεύω τα πιστεύουν και οι πιο πολλοί. :-) :-)

      Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίσω έναν άνθρωπο που θα μου έλεγε πως αγόρασε κάποια ΠΑΙΧΝΙΔΟκονσόλα με γνώμονα το τι αρχεία διαβάζει και όχι το τι παιχνίδια θα παίξει.
      'Οχι για να τον κοροϊδέξω απλά θα ήθελα να μου πει το σκεπτικό του.

      Γιατί όσο casual gamer και να είσαι δεν αγοράζεις μια ΠΑΙΧΝΙΔΟκονσόλα με βάση το τι αρχεία διαβάζει.

    • Ben Masters
    • Εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα .Καλό είναι να υπάρχει προστιθέμενη αξία στη συσκευή μας .
      Και πες εγώ έχω dedicated Bluray player , media player κτλ ... ο άλλος μπορεί να μην έχει . Ή να θέλει μια συσκευή να τα παίζει όλα . Ή να παίρνει την κονσόλα π.χ στο εξοχικό του , στο χωριό του και να συνδυάζει games και ταινίες .
      Κάποιος θέλει να τα έχει όλα σε ενα και νοικοκυρεμένα , δεν είναι κακό .
      Μην το κουράζουμε , πολύ καλή κίνηση η υποστήριξη mkv .

    • BigDaddy
    • Οτι ειπε ο φιλος Ben προστιθεμενη αξια και raysod για τη συσκευη Σημαντικες βελτιωσεις και στο θεμα αυτο κανει καλα τη δουλεια της η ms αλλα δεν ειναι αυτος ο πρωτος λογος που θα παρει καποιος μια κονσολα.Τοσο για το εξοχικο οσο και για το ιδιο το σπιτι υπαρχουν ηδη ετοιμες λυσεις και αν δεν υπαρχουν υπαρχουν απλως πιο φτηνες οπως ενας υπολογιστης η λαπτοπ η home cinema μινι pc πχ Nuc που ολος ο κοσμος ηδη εχει,Γουστα και επιλογες ειναι αυτα.
      Aυτο που εχει σημασια μεγαλη χωρις ομως να αποριπτονται και τα υπολοιπα ειναι τα παιχνιδια.

    • Ben Masters
    • Ε καλά πρωταρχικός λόγος αγοράς μιας κονσόλας είναι τα games , αλλά καλοδεχούμενα είναι και τα εξτραδάκια .
      Δεν πρόκειται να πάρει κανείς χ1/ps4 για media player , αλλά μαζί με το παιχνιδάκι του θα δει καμιά ταινιούλα , θα ακούσει λίγο μουσική , θα κάνει λίγο browsing ... καλά είναι αυτά , μη γκρινιάζουμε .

    • Amiga500
    • Εγω θα θυμισω απλα οτι ολα αυτα τα "εξτραδακια" (δανειζομαι την λεξη του φιλου Ben) τρωνε σχεδον 3 ολοκληρα Gigabytes απο τα 8 που εχουν διαθεσημα τα PS4/One.......

      Προσωπικα θα προτιμουσα χιλιες φορες αυτα τα 3Gb να ηταν διαθεσημα στα παιχνιδια οπου και θα ανεβαζαν ακομα πιο πολυ την ποιοτητα τους, παρα να πηγαινουν σε "χαζοεφαρμογουλες" που καποιοι (οπως εγω π.χ) σπανια εως ποτε θα τις χρησιμοποιησουν......

      Αγορασα κονσολα για να παιζω παιχνιδια, οχι για να ακουω mp3s του Παντελιδη (Θεος φυλαξει...) και να βλεπω κατεβασμενες ταινιες.......αν θελω να τα κανω αυτα εχω και PC που τα κανει και καλυτερα.

      Αν βεβαια τα 3 "χαμενα" Gigabytes δεν σας χαλανε........εγω παω πασο...

    • Amiga500
    • *Σημειωση

      Οταν λεω "ολα αυτα τα εξτραδακια" αναφερομαι σε ολες τις εφαρμογες που περιλαμβανονται σε καθε κονσολα και οχι αποκλειστικα στα codecs που αναφερεται το αρθρο.

    • Amiga500
    • *...διαθεσιμα

      Το ξαναδιαβασα δυο φορες και μου βγηκαν τα ματια... :P

      Βαλτε ενα edit...

    • BigDaddy
    • Παιδια αιτημα απο πολλους χρηστες βαλτε quote στα σχολια παραθετοντας αν θελει καποιος αποσπασμα απο αλλου χρηστη σχολιο
      Οπως επεισης την επιλογη στο πιος απανταει σε πoιον οπως εχουν αλλα συγρονα sites.
      Παυλο ελπιζω να βλεπεις το αιτημα.Και οποτε με το καλο μπορεσει να γινει. :)

    • TomTom
    • @ Amiga500

      Έιχες απέναντί σου τους Fan του XBOX τώρα θα έχεις και τους Fan του Παντελίδη.

      Πρόσεχε γιατί αυτοί είναι πιο πολλοί από αυτούς του ΧΒΟΧ.

      :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

    • Amiga500
    • @TomTom

      Εχεις δικιο φιλε, ασε που φοβαμαι οτι αυτοι ειναι και πιο φανατικοι.... ;)

      Καπου τους πηρε το ματι μου να του πετανε καρεκλες και τραπεζια για να του δειξουν την αγαπη τους.... :P

      Φαντασου τι θα πεταγαν σε εμενα........ :P:P


      Ποσο να κοστιζει ενα κρανος....?

*