Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2015: Ξανά Digital Event για την Nintendo

Όπως είχε προειδοποιήσει τους πάντες, η Nintendo αποκάλυψε σήμερα τα βασικά της σχέδια για την E3 2015 που, όπως θα παρατηρήσετε, δεν διαφέρουν και τόσο από τα περσινά. Συνεπώς στις 16 Ιουνίου και ώρα 19.00 (τοπική ώρα Ελλάδος) θα λάβει χώρα το Digital Event που ακολουθεί ουσιαστικά τη λογική των Nintendo Direct. Οι ανακοινώσεις θα σχετίζονται με 3DS και Wii U, όχι όμως με mobile games ή το Nintendo NX. Δεν είναι ακόμη η ώρα για τα τελευταία. Επιπλέον η εταιρεία αναβιώνει το τουρνουά Nintendo World Championships, το οποίο διοργανώθηκε τελευταία φορά το μακρινό πια 1990. Στο πλαίσιο αυτού θα διοργανωθούν τοπικά τουρνουά σε τίτλους Nintendo και οι τελικοί θα λάβουν χώρα στον εκθεσιακό χώρο της E3.



Πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα και σε livestreams από το Treehouse, το οποίο, όπως είδαμε και πέρσι, μπορεί κάλλιστα να είναι ακόμη πιο ουσιώδες από την πολλή πιο “σφιχτή” press conference. Ακολουθεί η υποχρεωτική δόση Reggie Fils Aime (Ρέτζι Φιζ Αμέ). Αμέ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • kokouman
    • Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι δεν κανουν κανονικη παρουσιαση οπως η Sony και η MS ; Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβουν οτι θα επηρεασουν πολλους περισσοτερους καταναλωτες με αυτον το τροπο ;

    • GooDShiveR
    • @ Kokouman, μπορει όλοι μας να ξαναθελουμε να ζησουμε στιγμες 2004 κλπ, αλλά προφανώς αυτή η μορφή που ακολουθείται τώρα είναι πιο επιτυχημένη, αλλιώς θα την αλλάζανε (βέβαια, Nintendo είναι αυτή, δν ξέρεις αν θα την αλλάζανε την παρουσίαση, αν ήταν αποτυχία).

    • yaponvezos
    • @kokouman

      Πέρυσι της βγήκε πάντως. Όσο περνούσαν οι μέρες το Treehouse μοίραζε κι άλλες ανακοινώσεις (ακόμη και τίτλων όχι απλά λεπτομερειών). Αντί να τα πετάξει όλα στη μούρη και να ξεφουσκώσει, κάθε μέρα που περνούσε έμενε στην επικαιρότητα.

      Το μόνο που αλλάζει είναι ότι αντί να γίνεται κάτι ζωντανά για καμιά ώρα, είναι προκάτ. Άρα ο μόνος που επηρεάζεται κάπως είναι όποιος είναι LA εκείνες τις μέρες. Βάλε και το ότι η E3 δεν είναι για καταναλωτές, οπότε κάθε άλλο παρά χάνεται ο κόσμος.

    • Sephiroth
    • @kokouman, η Nintendo αποφάσισε να απευθυνθεί απευθείας στους καταναλωτές. Οι press conference είναι μεν για τους καταναλωτές, αλλά είναι και λίγο θέμα ενασχόλησης για τα media. H Nintendo αποφάσισε να κάνει πέρα τα media και να βγάζει απευθείας τις ανακοινώσεις σε ένα πλάνο 3 ημερών, να βγάζει νέα trailers, να έχει συνεχόμενη παρουσία με video feed από το booth κτλ. Ο μόνος που πρακτικά δεν παίρνει χαμπάρι σχετικά με το τι κάνει και ανακοινώνει η Nintendo είναι όποιος είναι στην έκθεση για δουλειά (πχ. εγώ). Θα χρειαστεί να γυρίσω στο ξενοδοχείο πχ. και αν βρω χρόνο να σκαλίσω τα νέα να δω τι έδειξε η Nintendo. Αυτό, θεωρητικά, της κάνει κακό μόνο σε όποιον κληθεί να δώσει κλίμα από την έκθεση και τις περισσότερες φορές (γιατί ΔΕΝ θα ασχοληθεί με το να ψάξει τι και πως) δεν θα υπολογίσει την Nintendo. Σε αυτά υπολόγισε και το ότι η Nintendo δίνει τα λιγότερα slots για hands on σε behind closed doors areas από όλες τις εταιρείες. Είναι ξεκάθαρη η στάση της απέναντι στα Μέσα πλέον.

    • Chased
    • Ξέχασα να αναφέρω πως κάπου μέσα στο βίντεο ακούγεται μουσική από Super Mario Galaxy (στο 2:20, όταν ξαναμπαίνει ο Ρέτζι στο δωμάτιο)...Πέρσι ακούγαμε μουσική από Zelda και είχαμε ανακοίνωση...Φέτος?

*