Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Εντός καλοκαιριού η κυκλοφορία του Garden Story (trailer)

Το action RPG Garden Story θα κυκλοφορήσει εντός του καλοκαιριού. Οι Rose City Games και Picogram έκαναν την ανακοίνωση διαθέτοντας ένα νέο trailer για το παιχνίδι που κατευθύνεται σε Nintendo Switch και PC μέσω Steam και Epic Games Store.

Στο Garden Story πρωταγωνιστής είναι το νεαρό σταφύλι Concord που προστατεύει το The Grove, ενώ του έχει ανατεθεί η αποκατάσταση ενός ολόκληρου νησιού. Στο πλευρό του είναι οι φίλοι του Elderberry, Rana και Fugi και θα τον ενισχύσουν στην προσπάθεια να αντιμετωπίσει το Rot και παράλληλα να βρει τρόπους να ενθαρρύνει τους υπόλοιπους κατοίκους του νησιού για να βοηθήσουν. Αυτό θα το καταφέρει κάνοντας χάρες γι’ αυτούς και ταυτόχρονα θα συλλέξει πόρους και αντικείμενα για να καλλιεργήσει κήπους και να λύσει γρίφους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*