Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA: Οικονομικά αποτελέσματα για μεγάλα χαμόγελα

Σας είπαμε νωρίτερα για τα πλάνα της Electronic Arts στην κυκλοφορία των νέων μεγάλων της τίτλων και πλέον έρχεται η ώρα για πιο συγκεκριμένα νούμερα. Πιο αναλυτικά το διάστημα 1ης Οκτωβρίου 2015-31 Δεκεμβρίου 2015 η εταιρία κατέγραψε έσοδα 1,8 δις δολαρίων και απώλειες 45 εκατομμυρίων δολαρίων. Παραμένει ο μεγαλύτερος publisher για τα PS4, Xbox One ενώ συγκεκριμένοι τίτλοι έφεραν χαμόγελα πίσω. Το FIFA 16 ήταν ο πρώτος σε πωλήσεις αθλητικός τίτλος σε όλη την Ευρώπη για το 2015. Το νέο Need For Speed έφερε στο franchise διπλάσιους παίκτες σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενώ τα Battlefield 4 και Battlefield Hardline “σημείωσαν” 150 εκατομμύρια ώρες παιχνιδιού. Τέλος, το STAR WARS The Old Republic έφτασε στον υψηλότερο αριθμό συνδρομητών του των τελευταίων τριών ετών.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*