Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA: H Jade Raymond ετοιμάζει νέο open world game

Ένας από τους τομείς όπου η EA δεν έχει επεκταθεί ακόμα είναι τα open world action games. Όμως, όπως φαίνεται αυτό δεν θα συνεχιστεί ακόμα μιας και ο δημοφιλής publisher προσέλαβε για αυτό το σκοπό, τη γνωστή και μη εξαιρετέα Jade Raymond, η οποία για πολλά χρόνια επιμελήθηκε την ανάπτυξη της σειράς Assassin’s Creed. Για αυτά τα μελλοντικά πλάνα της ΕΑ μίλησε ο CFO της εταιρείας Blake Jorgensen ο οποίος σε ομιλία του στο UBS Global Technology Conference που πραγματοποιήθηκε στο San Francisco ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ΕΑ συνεργάζεται εδώ και λίγο καιρό με ένα νέο studio που ονομάζεται Motive και εδρεύει στο Montreal.



Η συγκεκριμένη ομάδα αναπτύσσει ένα «μεγάλο» παιχνίδι, το οποίο θα αποτελέσει την πύλη εισόδου της ΕΑ στο open world genre. Σύμφωνα πάντα με τον Jorgensen, η πρόσληψη της Raymond και το νέο αυτό project έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό και το προσεχές διάστημα θα είναι σε θέση να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*