Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA: Δημιουργία κοινωνικού δικτύου με επίκεντρο τα δικά της παιχνίδια

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των επενδυτών, ο Chris Bruzzo της Electronic Arts ανακοίνωσε ότι η εταιρία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας δικού της κοινωνικού δικτύου για τα εδικά της παιχνίδια, που θα στοχεύει σε ακόμα περισσότερη αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών, από απλό διαμοιρασμό εικόνων και video που γίνονται ήδη. Μέσω του EA Player Network (όπως θα ονομάζεται) θα ενισχύεται ο ανταγωνισμός μεταξύ φίλων στο ίδιο παιχνίδι, κάτι που σύμφωνα με τον Bruzzo θα αυξάνει και τον χρόνο που θα απασχολεί τους παίκτες ο εκάστοτε τίτλος.



Ακόμα δεν γνωρίζουμε βέβαια λεπτομέρειες για το εν λόγω δίκτυο, όπως κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του για να προσελκύσει τους παίκτες, όμως αν κρίνουμε από την γενικότερη αποδοχή που έχουν τα EA Access και EA Origin Access σε Xbox One και PC αντίστοιχα, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δούμε πρώτα τι έχει ακριβώς στα πλάνα της η EA και μετά να κρίνουμε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις πιο χαρακτηριστικές διαφάνειες που συνόδευαν την παρουσίαση:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*