Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA: Μεγαλύτερος τζίρος, περισσότερα κέρδη

Ήταν η σειρά της EA αποκαλύψει τα οικονομικά της μεγέθη, τόσο για το τρίμηνο που τελείωσε το Μάρτιο όσο και για το σύνολο της περασμένης οικονομικής χρήσης. Η διοίκηση και οι επενδυτές δεν μπορούν παρά να μείνουν ευχαριστημένοι. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία σημείωσε τζίρο $1,9 δις έναντι $1,1 δις για την ίδια περίοδο πέρυσι. $614 εκατομμύρια προήλθαν από ψηφιακές πωλήσεις (από $491 εκατομμύρια πέρυσι), $571 εκατομμύρια από φυσικά προϊόντα, μέρος των οποίων θεωρούνται τα DLC και expansions (από $632 πέρυσι), Τη διαφορά μοιράστηκαν υπηρεσίες, mobile κ.λπ. Για το σύνολο της χρήσης ο τζίρος έφτασε τα $4,5 δις, έναντι $3,6 δις κατά το περασμένο έτος. Οι αριθμοί καθιστούν την EA, ξανά, τον μεγαλύτερο third party publisher στην αγορά, άρα δεν είναι παράξενο ότι ο χαρακτηρισμός ισχύει και πιο συγκεκριμένα για την αγορά των PS4 και Xbox One. Ο τζίρος της εταιρείας σε αυτά τα συστήματα ανέβηκε κατά 172% την ώρα που, φυσιολογικά πια, ο τζίρος από την περασμένη γενιά έμεινε…μισός σε σχέση με πέρυσι.



Επιπλέον η EA αναφέρθηκε σε “παράθυρα” κυκλοφοριών, δηλαδή σε τρίμηνα που υπολογίζει ότι θα φτάσουν στην αγορά κάποιοι νέοι τίτλοι. Συγκεκριμένα, τόσο το νέο Mirror’s Edge, όσο και τα νέα Titanfall και Plants vs. Zombies για κονσόλες αναμένονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016 (όπως και το άπαν σύμπαν όπως φαίνεται). Το τελευταίο θα ακολουθήσει τα χνάρια του Garden Warfare. Εντός του ίδιου τριμήνου μπορείτε να περιμένετε και το νέο Need For Speed. Πληροφορίες ουσίας επί όλων αυτών των τίτλων αναμένονται, λογικά κιόλας, στην ερχόμενη E3.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • valkongr
    • Αφού παίζει μόνη της σε πολλά games, φτιάχτε ρε παιδιά ένα σοβαρό ποδόσφαιρο να τελειώνει αυτό το μονοπώλιο . Μην μου πείτε για το pes, δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με το FIFA , αιώνες πίσω το pes

    • GamingFun
    • Θεωρώ ότι είναι αναμενόμενο ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο τζίρος τόσο μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους υπάρχουν.

*