Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Early Access Program από το GOG

To ηλεκτρονικό κατάστημα GOG λανσάρισε το δικό του early access program και το αξιοσημείωτο είναι η πολιτική επιστροφής εντός 14 ημερών δίχως την οποιαδήποτε ερώτηση προς τους καταναλωτές. "Δεν έχει σημασία αν αντιμετωπίζετε τεχνικά προβλήματα, αν νομίζετε ότι το παιχνίδι δεν σας ταιριάζει, ή οτιδήποτε άλλο. Όλα τα παιχνίδια που βρίσκονται ακόμα υπό ανάπτυξη είναι δυνατό να επιστραφούν για οποιοδήποτε λόγο", αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας. Το GOG υπόσχεται να εκτιμά προσεκτικά όλα τα παιχνίδια που τοποθετεί στο early access program του και για έχει επιλέξει τα Starbound, Project Zomboid, TerraTech, Ashes of the Singularity και Curious Expedition για να κάνουν ποδαρικό στην υπηρεσία.



Για το κάθε ένα υπάρχει έκπτωση έως τις 2 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, μέσω του GOG Galaxy είναι δυνατό το roll back σε οποιαδήποτε έκδοση ενός παιχνιδιού, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο αν κάπου δεν σας αρέσουν οι πρόσφατες αλλαγές, όμως δεν είναι βέβαιο πως αυτό θα μπορέσει να εφαρμοστεί στα multiplayer games. Ο λόγος είναι για την αποφυγή χρήσης διαφορετικών εκδόσεων από τους clients. Τέλος, όλα τα παιχνίδια του early access programme θα είναι DRM-free.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Δεν ειμαι μεγαλος fan του early access οποτε η δυνατοτητα επιστροφης μεσα σε 14 μερες ειναι εξαιρετικη. Ετσι πρεπει να αντιμετωπιζονται για να μην εχουμε φαινομενα εξαπατησης. Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να πουλιουνται παιχνιδια τα οποια ειναι broken και αυτη η δυαντοτητα θα ασκησει πιεση στους devloeprs, μακαρι να ακολουθησει και το steam. Οι 2 ωρες που εχει τωρα δεν αρκουν για να κρινει καποιος ενα early access παιχνιδι.

*