Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

F2p arena shooter ο νέος τίτλος του Cliff Bleszinski

Το πρώτο project του νέου στούντιο του Cliff Bleszinski (Boss Key Productions) αποτελεί ένα shooter με την κωδική ονομασία BlueStreak. Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανακοίνωσε πως η BossKey θα συνεργαστεί με τη Nexon προκειμένου να εκδοθεί αυτή η νέα free to play παραγωγή.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως δε θα παρουσιαστεί κάποιο CG trailer καθώς δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν, ούτε θα γίνει κάποιο Kickstarter campaign. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως ο Bleszinski είχε εκφράσει στον Τύπο την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα σωστό arena shooter. Αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφοριες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GiannisP
    • Εδώ και πολύ καιρό στο blog του αναφέρεται κατά των μεγάλων τίτλων, της γραμμικής αφήγησης, των cut scenes και γενικότερα του στυλ των παιχνιδιών που έκανε μέχρι τώρα. Έχει πει πράγματι ότι υπάρχει έλλειψη σήμερα στο είδος των arena shooters και μάλιστα τον θυμάμαι να λέει ότι τα θεωρεί ανώτερα ως προς το skill που χρειάζονται.

      Επίσης περίμενα ότι θα το πήγαινε προς τα free-to-play. Δεν θα γινόταν να τα χώνει στους υπερφουσκωμένους ΑΑΑ τίτλους και την ίδια στιγμή να αναπτύσσει κάτι παρόμοιο. Η Nexon βέβαια δεν είναι και καμιά μικρή εταιρεία -είναι σαν την Activision των free to play.

      Ένα παιχνίδι που είναι ακριβώς σαν αυτό που αναπτύσσει ο Bleszinski, είναι το Tribes: Ascend. Είναι ακριβώς αυτό το old school στυλ των sci-fi arena shooters (τύπου Unreal Tournament) και ήταν μια περίοδος που τα πήγαινε αρκετά καλά. Στην πορεία εγκαταλείφτηκε από την Hi-Rez λόγω της επιτυχίας του SMITE, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχει και άλλος χώρος για κάτι τέτοιο. Επειδή σίγουρα η Nexon δεν είναι Hi-Rez, πιθανώς λοιπόν και να πετύχει.

*