Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fallout 4, Forza 6 και ακόμα περισσότερα στα Xbox Live Deals

*
Ακόμα και μεταξύ μεγάλων κυκλοφοριών αυτές τις ημέρες, όπως τα Quantum Break και Dark Souls III, η Microsoft συνεχίζει τις εβδομαδιαίες εκπτώσεις της για τους συνδρομητές του Xbox Live Gold. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν βλέπουμε ότι οι κάτοχοι Xbox One μπορούν να προμηθευτούν σε χαμηλότερη τιμή τίτλους όπως τα Forza 6, Fallout 4, ενώ με γενναία έκπτωση προσφέρεται και το Dishonored Definitive Edition.



Σε περίπτωση δε που ακόμα δεν έχετε κάνει τη μετάβαση, οι κάτοχοι του Xbox 360 μπορείτε να πάρετε σε μειωμένη τιμή τα EA Sports NHL Legacy Edition, Remember Me και Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix μεταξύ άλλων. Αναλυτικά τις εκπτώσεις και τα παιχνίδια που προσφέρονται, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*