Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Formula Fusion: Ο πνευματικός διάδοχος του WipΕout

Οι 8 Games Ltd και The Designers Republic ανακοίνωσαν ότι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αναπτύξουν τον πνευματικό διάδοχο του Wipeout, το Formula Fusion. Σύμφωνα με την ομάδα, ο τίτλος θα αποτελέσει το επόμενο μεγάλο άλμα προς τα εμπρός για το είδος. Το Formula Fusion θα αναπτυχθεί αρχικά για PC, με τις εκδόσεις για current-gen συστήματα να αναμένονται λίγο αργότερα.



Επίσης, τον Ιούνιο του 2015 διαθέσιμη θα γίνει η early access έκδοση του game, ενώ η τελική έκδοση αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του 2016.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ZazzyJr13
    • λατρεμενο παιχνιδι το wipeout απο τα πρωτα που εισα στο ps1 οπως επισης και η εκδοση του για το psp εκπληκτικη...το ειχα λιωσει κατα τη διαρκεια της θυτειας μου.. ; )
      αργει πολυ το δευτερο τριμηνο του 16!!!

    • gkarako
    • Ρε παιδια το current gen φανταζομαι πλεον σημαινει ps4,one,wii u και οχι 360,3 κ wii. Γιατι αλλοι λενε ακομα next gen τις κονσολες που εχουν αρκετο καιρο που κυκλοφορησαν και current την προηγουμενη γενια, υπαρχει μια συγχυση και νομιζω καλυτερο ειναι ακομα να διευκρινιζεται για ποια ακριβως γενια μιλαμε.
      Επι του θεματος υπαρχει κενο στο ειδος, μακαρι να ναι καλο το παιχνιδι

*