Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free-to-play τίτλος το Let it Die

*
Το Let It Die παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της E3 2014, με τον executive director της εν λόγω παραγωγής Suda51 να επιβεβαιώνει λίγο αργότερα ότι πρόκειται για ένα free-to-play τίτλο, ο οποίος και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 εντός του 2015. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για survival themed τίτλο, ενώ δεν θα περιορίζεται σε μάχες σώμα με σώμα, αφού θα διατίθενται διάφοροι τύποι όπλων.



Το Grim Reaper θα έχει σημαντικό ρόλο στο gameplay, ενώ ο κύριος χαρακτήρας θα είναι προσαρμόσιμος από τον παίκτη. Επιπλέον, οι παίκτες θα είναι σε θέση να πάρουν τα όπλα και τον εξοπλισμό από τους εχθρούς. Ο Suda ανέφερε επίσης ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και μία beta του Let it Die, ώστε με αυτό τον τρόπο να συλλέξει η ομάδα περισσότερα δεδομένα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο παραγωγός τόνισε πως συμμετέχει στο project ως executive director, «αλλά με πιο ενεργή προσέγγιση απ' ό,τι με άλλους πρόσφατους τίτλους της Grasshopper Manufacture».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*