Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free-to-Play το Mevius Final Fantasy

Η Square Enix αποφάσισε να μοιραστεί νέα στοιχεία για το Mevius Final Fantasy, το οποίο και θα κυκλοφορήσει για smartphones, στην Ιαπωνία σε πρώτη φάση τουλάχιστον, μέσα στην άνοιξη. Το σημαντικό όλων είναι πως ο τίτλος θα πατήσει στο μοντέλο free-to-play και ετοιμάζεται από κλασικούς πια συντελεστές. Ρόλο παραγωγού έχει ο Yoshinori Kitase (FF V, FF VI, FF VII, FF X, FF XII), το σενάριο έχει αναλάβει ο Kazushige Nojima (FF VII, FF VIII, FF X, FF XIII), ο σχεδιασμός των χαρακτήρων είναι υπόθεση του Toshiuyki Itahana (FF IX, Crystal Chronicles) και τη μουσική ετοίμασε ο Mitsuto Suzuki (FF XIII-2, Lightning Returns). Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του Wal, ενός πολεμιστή που χάνει τη μνήμη του και καταλήγει στην Paramitia, έναν κόσμο στον οποίο δεν ανήκει. Δεν είναι ο μόνος που έχει αυτήν την κατάληξη αφού οι Blanks, εκείνοι δηλαδή που έχουν ξεχάσει το παρελθόν τους, είναι αρκετοί. Φυσικά ο νέος αυτός κόσμος δέχεται επίθεση από δαίμονες με επικεφαλής τον Chaos και βάσει προφητείας αναμένεται ένας Blank (μαντέψτε ποιος) να είναι ο Warrior Of Light που θα σώσει τον ξένο αυτόν κόσμο.



Προέκυψαν μεν πληροφορίες για το battle system με τις συμβάσεις που φαντάζεται ο καθένας, ωστόσο παραμένει η βασικότατη απορία σχετικά με το τι θα σημαίνει στην πράξη το επιχειρηματικό μοντέλο που επέλεξε η Square Enix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*