Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Fru: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Kinect exclusive

Το Fru έκανε δειλά την εμφάνισή του το 2014 ως Kinect exclusive για το Xbox One και με την κακή πορεία του περιφερειακού ο τίτλος χάθηκε. Τελικά κατάφερε να βρει και πάλι το δρόμο του προς το κοινό και λαμβάνει ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα το δούμε στις 13 Ιουλίου και μάλλον εδώ πρέπει να σας θυμίσουμε περί τίνος πρόκειται. Το Fru είναι platformer τα επίπεδα του οποίου έχουν ελλείψεις και ο χαρακτήρας σας δεν μπορεί απλά να τα διασχίσει. Εδώ έρχεται το Kinect το οποίο προβάλει το περίγραμμα της σιλουέτας του παίκτη στο επίπεδο του τίτλου. Αυτό το περίγραμμα περιέχει στοιχεία και αντικείμενα που ο χαρακτήρας μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ολοκληρώσει το επίπεδο. Σίγουρα η εικόνα λειτουργεί καλύτερα από τα λόγια στην προκειμένη περίπτωση, οπότε το παρακάτω video είναι αυτό που χρειάζεστε για να βγάλετε άκρη.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*